Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.12.2011

Lepoa ja leipää

Back to basics... Viime viikolla väsytin taas itseni perusteellisesti. On tämä lepäämisen oppiminen vaikeaa. Tällä viikolla taas on korjattu tilannetta ja opeteltu miten sitä mennään aikaisin nukkumaan ja herätään aamulla eikä mennä lenkille. Nyt olen saanut korjattua tilanteen ja pe aamuna sitten herätys taas kukonlaulun aikaan ja lähtö kentälle Puolan reissua varten.


Kova on taas miettiminen mitä ottaa mukaan.. Kisavaatteet, evästä, gaalaillallisen vaatteet ja korkkarit ja käsilaukut ja muut kaunistautumisjutut... Lenkkivaatteet? Ehdinkö käydä tänä vuonna ihastelemassa Mikolajkin maalaismaisemia, viime vuonna en poistunut hotellista kertaakaan koko viikonlopun aikana (paitsi parvekkeelle ottamaan valokuvan)...


Ostin tänään muuten "Karppileipää". Teki mieli vaaleaa leipää ja vaikka tämä nyt miten huuhaata on, niin hyvää se on. Aiemmin olen lähinnä naureskellut näille kaupassa, mutta nyt sitten ostin. Ja tykkään kyllä. Olen sellainen leivänmussuttaja aina ollut, joten tämähän sopii minulle :) Eilen muuten sorruin itsenäisyyspäivän kunniaksi syömään lasten tekemiä pipareita ja sämpylääkin tuli syötyä kylässä. Nam. Eli tosi kova mun itsekuri.... Väsymys, väsymys, väsymys. Kaikki menee niin kauan hyvin syömisten kanssa kun lepoa tulee tarpeeksi. 


Itse aina jumiutuu tiettyihin juttuihin ja kun menee kylään niin siellä on vaikka mitä herkkuja aina toisten kaapeissa...Tänään kävin sitten kaupassa ihan uudella asenteella ja ostelin kaikkea sellaista herkkua mitä ei kaapistani ole aikoihin löytynyt: leipää (karppileipää), piimää (aah, mun herkkua) ja kunnon juustoa leivän päälle. Ja Eloveenan "omena, mustikka, vadelma" pikapuuroa. Kyllä pikapuuro, piimä, leipä ja polarin juusto vaan on hyvää :) Sellainen aamupala oli tänään, ei uponnut "Meat & nuts" -versio. 


Mitä olen syönyt tänään?


aamiainen: pikapuuroa, karppileipä ja pari palaa juustoa, iso lasi piimää ja kuppi kahvia kotona
välipala: cappuccino palaverissa
pakuriteetä CocoVi Bar'lla töiden lomassa
lounas: 100g paistettuja kananpaloja (autossa matkalla tukkuun)
välipala: smoothie (200g mustaherukoita, heraprotskua, lucumaa, macaa, opti MSM:ää) ja pari raakasuklaata (autossa matkalla toiselta baarilta toiselle)
töiden jälkeen kotona: leipä ja pari palaa juustoa
iltapala: munakas (2 valkuaista & 1 kananmuna ashwagandhalla kookosöljyssä paistettuna) ja pala leipää
(1342 kcal, P=36%, H=27% ja R=37%)


Ensi viikolla menen Annelle Biosignature mittaukseen kartoittamaan projektini alkutilanteen. Piakkoin saan testiin myös kaikkia ihania siistejä juttuja, jotka auttavat niin painonhallinnassa kuin kaamosmasennuksenkin torjunnassa. Mutta sitä ennen kuitenkin vielä trip to Poland! 

2 kommenttia:

  1. Biosignature on niin mielenkiintoista! Seuraan tätä sun proggista suurella innolla, joten kertoilethan sitten mahd. paljon tulevasta tapaamisestanne Annen kanssa ja jaathan tietoja jatkossakin? :)

    Muistan muuten taannoin kyselleeni sinulta personal trainerin koulutuksestasi. Oma tilanteeni on nyt niinkin hyvällä mallilla, että tulevaisuudessa siintää urheiluopisto ja liikunnanohjaajan koulutus - siihen oheen aion vielä kouluttautua personal traineriksi ja miksen vielä hyvinvointivalmentajaksikin. Biosignature kiinnostaa myös, joten senkin suhteen olen avoimin mielin. Katsotaan, mitä vielä keksin! Olet ollut yksi inspiraation ja uskalluksen lähteistäni, kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti siitä tulee raporttia. Kannattaa kyllä kartoittaa eri koulutusvaihtoehtoja, biosignature on todella mielenkiintoinen ja varmasti lähtisin itsekin sitä opiskelemaan jos aikaa vain olisi.

    VastaaPoista