Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.12.2011

I love dance - Mikolajki World Dance Week & kenraaliharjoitus

Lento Varsovaan sujui nopeasti hyvässä seurassa. Myös bussimatka Varsovan kentältä Mikolajkiin meni nopsaan. Viime vuonna matka kesti ja kesti kun oli lentolakko ja lensimme kolmessa osassa eri maiden kautta tänne. Ja viime vuoden odottelun sijaan pääsimme siirtymään suoraan bussillemme ja ajamaan (ennen ruuhka-aikaa) Mikolajkiin. Ihania naisia bussi täynnä. Hyviä juttuja, lauluja ja evästä :)

Perillä olimme 3 maissa iltapäivällä ja ehdimme vielä lounaalle. Sitten fiilistelyä, shoppailua ja hengailua. Tällä kertaa sain kämppikseksi Sarin, jee. 
Seitsemältä illalla oli vielä treenit ja katsottiin paikat huomista kisaa varten. Pääsimme vetämään tanssin läpi myös musiikilla. Yleensä aikaa on pari minuuttia treeniin, siinä ehtii vain katsoa paikat kussakin kohdassa tanssia. Nyt päästiin tanssimaankin ja aivan loistava fiilis. On se vaan niin erilaista lähteä pois Suomesta kisaamaan, tuntuu että energiaa tulee kaikille 100% lisää. Ihana meidän ryhmä!

Meidän vuoro kisoissa on jo puolilta päivin. Aamulla ehtii syödä aamiaisen, treenata omatoimisesti, meikata ja kammata ja pukeutua. Ja sitten lavalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti