Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.12.2011

Puolan kisareissu

Kisa-aamuna, lauantaina heräsin aamulla viiden jälkeen paikallista aikaa. Aamiaisen jälkeen raahasin kämppikseni Sarin kävelylle. Käytiin ihastelemassa hotellin ympäristöä ja heppoja pellolla. Ja rantsussa myös. Ihana auringonpaiste. 
Sitten hotellille, tukka ja meikit kuntoon ja esiintymisvaatteet päälle. Koska kisat ovat samassa hotellissa kuin missä yövymme, päästiin käppäilemään sisäkautta esiintymisvaatteissa kisapaikalle. Ihanassa one piece -asussani kelpasi kävellä hotellin käytäviä. Melkein tulee ikävä tätä potkupukua, mutta eiköhän se vielä lavalle pääse. 
Kisa-asun päällimmäinen puku
1 Salissa alkoi 11 jälkeen sarja, jossa kisasi Marcon toinen joukkue, "Hunting for Happiness". Kannustettiin heitä ja juostiin nopeasti omalle salille missä meidän Production -sarja oli.  Kun tanssi lähti liikkeelle, katsomossa oli naurunsekaisia ilmeitä. Mitä nuo tädit tuolla kävelevät hassuissa asuissaan. Mutta kun kuvioita alkoi tulla esiin, yleisö räjähti täysin ja olivat ihan hulluina mukana. Saatiin valtavaa kanustusta ja mielettömät aplodit. Wooh! Tuomaritkin olivat aivan fiiliksissä, saimme kutsun esiintymään illan tanssigaalaan. Mieletön yleisö ja uskomaton fiilis. 


Marcoa pitää kiittää ihan mielettömästi. Hän tekee uskomattoman upeat koreografiat ja loihtii meidän kaikkien parhaat puolet esiin. Tällä porukalla on sellainen tsemppi ja fiilis ja ilo tekemisessä, ja se näkyy. 
Kisan jälkeen voiton maljat ja puheita, vähän lounasta ja sitten kisapaikalla hengailua. Piti nukkua päikkärit kisan jälkeen, mutta esiintymismeikissä ja kampauksessa en viitisinyt sitä tehdä. Joten pirteänä viiden aikaan herännenä sinnittelin koko päivän iltaan asti. 
Raita -kisa-asuni ja kultamitali
Sari ja salmarimekko
Gaalajuhlallisuudet alkoivat kulkueella, jossa maat tulivat lavalle kukin omaa lippuaan kantaen. Toivottavasti saan niistä jostain kuvia, ja tanssista myös. Lavalla oli huikea tunnelma ja kaikki ihan fiiliksissä. Sitten Puolan kansallislaulu ja varsinainen gaala pääsi alkamaan. Hipsimme lavalta meille varattuihin pöytiin kutsuvierasalueelle. Siellä istuimme esiintymisvaatteissamme odotellen omaa vuoroamme. "Salmarit" ja "pallot" mekoissaan, me "raidat" one peace -asuissamme jotka ovat jääkiekkoilijoiden alushaalarit oikeasti :) Tuomareita muistettiin ensin ja sitten alkoi kisaosuus. Meidän tanssimme oli kisojen ja muiden ohjelmanumeroiden jälkeen viimeisenä. Sali oli täynnä porukkaa, vip-pöydät täynnä kutsuvieraita, sponsoreita, tuomareita... Esitys meni myös loistavasti, ja mikä kunnia päästä vetämään tanssi gaalaankin. Kisat jatkuivat vielä ohjelmaosuuden jälkeen, mutta itsellä oli jo kiire päästä vaihtamaan siviilit päälle. Mahtava päivä ja sitten pääsimme juhlistamaan voittoa ja nauttimaan muutamat drinksut. 


Sunnuntaina lähdimme Mikolajkista aamulla bussilla kohti Varsovaa. Lentoon oli niin hyvin aikaa että ehdittiin hengailla Varsovassakin muutama tunti. 
Paluulennolla meitä odotti shamppanjat ja kapteeni kuulutti voitostamme lennon aikana! Hyvä Suomi, hyvä Young at Heart ja hyvä Marco. Kiitos kaikille ihanille kanssakisaajille, meidän porukka on niin best! Ja kiitos joukkueemme matkanjärjestäjille myös. Ja Sarille, mun loistavalle kämppikselle. Ai että tällä reissulla naurettiin niin että vatsalihaksissa tuntui! Hyvät naurut ja hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti