Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.12.2011

Kookosvesidrinksu ja itsenäisyyspäivän suklaa

Tässä mun itsenäisyyspäivän drinksu. Kookosvettä ja macaa blenderiin, nam. Kookosvedessä on paljon mm. mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja, mutta ei yhtään kolesterolia. Sitä voi hyvin käyttää urheilujuomana, sillä kookosvedellä on sama elektrolyytti-tasapaino kuin omassa veressämme. Kookosvedessä tämä tasapaino on luonnostaan ja se soveltuu erityisen hyvin kehon nestetasapainon palauttajaksi liikunnan jälkeen tai lämpimänä päivänä. Kookosjuomalla voi myös korvata maidon, koska siinä on yhtä paljon kalsiumia kuin maidossa ja se vahvistaa luustoa. Sopii myös lapsille (juoma sisältää laurinihappoa, jota saadaan äidinmaidosta). 


Ja suklaata tietysti piti tehdä itsenäisyyspäivän kunniaksi. Tähän satsiin tuli kaakaovoita, kookosöljyä, macaa, lucumaa, kaakaojauhetta, ripaus himalajan ruususuolaa sekä makeutukseen vähän hunajaa. Suklaan joukkoon laitoin kotimaisia vadelmia. Pakkasesta vadelmia muotin pohjalle, suklaa päälle ja takaisin pakkaseen. Ota esille hieman ennen tarjoilua niin vadelmat ehtivät vähän sulaa. 
Vadelmasuklaa. Huom: edessä keskellä suklaassa ei ole matoa vaikka se siltä kuvassa näyttää :)

5 kommenttia:

 1. Nam nam onpas herkullisen näköisiä nuo valmistamasi suklaat :)

  VastaaPoista
 2. Mikäs vika kolesterolissa on?
  Jos sitä et lapa suun kautta sun maksas tekee sitä, että koska on pakko, että solut pystyy toimimaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kris. Maistuivat ihanille kun antoi niiden olla hetken lämpimässä ennen tarjoilua :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymille: toisten ihmisten on tietyistä syistä hyvä välttää kolesterolia, mutta itselläni ei sitä ongelmaa ole. Tämä oli valmistajan selosteessa tuotteesta.

  VastaaPoista
 5. Oi miten herkullista!:)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista