Ja suklaata tietysti piti tehdä itsenäisyyspäivän kunniaksi. Tähän satsiin tuli kaakaovoita, kookosöljyä, macaa, lucumaa, kaakaojauhetta, ripaus himalajan ruususuolaa sekä makeutukseen vähän hunajaa. Suklaan joukkoon laitoin kotimaisia vadelmia. Pakkasesta vadelmia muotin pohjalle, suklaa päälle ja takaisin pakkaseen. Ota esille hieman ennen tarjoilua niin vadelmat ehtivät vähän sulaa.
Vadelmasuklaa. Huom: edessä keskellä suklaassa ei ole matoa vaikka se siltä kuvassa näyttää :) |
Nam nam onpas herkullisen näköisiä nuo valmistamasi suklaat :)
VastaaPoistaMikäs vika kolesterolissa on?
VastaaPoistaJos sitä et lapa suun kautta sun maksas tekee sitä, että koska on pakko, että solut pystyy toimimaan.
Kiitos Kris. Maistuivat ihanille kun antoi niiden olla hetken lämpimässä ennen tarjoilua :)
VastaaPoistaAnonyymille: toisten ihmisten on tietyistä syistä hyvä välttää kolesterolia, mutta itselläni ei sitä ongelmaa ole. Tämä oli valmistajan selosteessa tuotteesta.
VastaaPoistaOi miten herkullista!:)
VastaaPoistahttp://mysecrets-linda.blogspot.com/