Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.12.2011

Testissä Länsiväylän Elixia ja ruokapäiväkirjaa

Tänään kokeilin Valkeeta heti herättyäni. Kuulokkeet korvissa makailin sängyssä vielä sen 12 minuuttia ennen kuin nousin ylös. Tepsii. Arkenakin olisi ihana niin tehdä, mutta aamujen tahti vain on vähän reippaampi. 

Aamiaiseksi smoothie sekä kahvi ja pala raakasuklaata:
karviaismarjoja
mustikkaa
suklaan makuinen hera proteiini
ashwagndha
chia siemeniä

Aamupäivällä etsin treenipaikkaa tälle päivälle, lapsi pyysi että hän pääsisi lapsiparkkiin. Helsingin SATS -kuntokeskuksissa lapsiparkki on vain Ruoholahdessa ja sekin 9-12... Ja Elixioista löytyisi parkki vain Itäkeskuksesta klo 15.40 alkaen. Molemmat Vantaankin paikat ovat kiinni. Espoon puolelta löytyisi Länsiväylän Elixiasta 16.30-19.30... Lauttasaaren liikuntakeskuksen sivuilta en löytänyt aikoja lapsiparkille lainkaan. Happy Soul kiinni... Forever Töölössä kävin joskus, siellä oli kiva lapsiparkki. Sekin on suljettu sunnuntaina. Minulla ainakin viikonloput ovat ainoastaan sellaisia jolloin raaskin lähteä lapsen kanssa treenaamaan, en viikolla halua häntä jättää työ- ja tarhapäivän jälkeen lapsiparkkiin. Ja jos ottaisin jäsenyyden johonkin, sen pitäsi olla Helsingissä ja lapsiparkin auki viikonloppuna. Ja mieluiten en ota jäsenyyttä, kun tykkään treenata eri paikoissa.

Täydellinen sali puuttuu. GB:lle jos saisi lapsiparkin joka viikonloppuisin olisi auki, se olisi täydellinen paikka :)  Lopulta kävimme iltapäivällä testaamassa Länsiväylän Elixian. Hieman huonon suuntavaistoni ansiosta (navigaattorista huolimatta) löytäminen hieman kesti. Olisin kaivannut enemmän opasteita tänne... Auton sai parkkihalliin (jonne ajettiin jonkin työmaan läpi..) josta oli pieni kävelymatka ulkokautta salille. Perille päästyämme olin megakiukkuinen kun etsin ja etsin tuota salia liian kauan... Mutta sitten kun jälkikasvu pääsi leikkimään ja itse salille, olo koheni. Siisti sali, hyvin lämmittelylaitteita ja kaikkea löytyi. Selkä/haba treeniä oli nyt vuorossa. Salikäynnin jälkeen lapsi totesi ettei halua kasvaa aikuiseksi, koska aikuiset ei pääse lapsiparkkiin. Hyvä käynti meillä siis. 

Päivän muut syömiset:

lounas: salaattia, paprikaa, broileria, raejuustoa, jälkkäriksi pala raakasuklaata
välipala smoothie: mustikkaa, heraprotskua, ashwagandhaa, kookosöljyä, chia siemeniä
palautusjuoma salin jälkeen
päivällinen: broileria, pastaa, salaattia, raejuustoa
iltapalaksi syön vielä puuroa ja raejuustoa

Aloitin tänään myös vatsahappotestin, joka kuuluu Biosignatureen. Aika reipas päivä. Koti on myös siivottu ja lapsen kanssa käyty fudistreeneissä. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko, viimeinen työviikko ennen joulua ja ennen reissua :) Ja tähän biisiin on hyvä päättää hyvä viikko. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti