Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.1.2016

Mittauksia


Aamurutiineja.. Tänäkin aamuna tein mehun. Vihermehuriippuvuus on iskenyt totaalisesti. Aamiaiseksi on saatava jotain raikasta ja tuoretta. Mehussa tänään kurkku, omena, lime, sitruuna ja iso pala inkivääriä. Sitä laitan mehuun kuin mehuun. Kahvin joukossa kollageenia. Ja kauramaitoa. 

Näiden lisäksi tuorepuuroa, granaattiomenaa. Hyvän, ravitsevan, nesteyttävän, aamiaisen jälkeen on mahtava lähteä töihin. Eilen mulla oli mittauspäivä. Paino on pudonnut nyt kilon kahdessa viikossa, tai oikeastaan 1,5. Niin kuin olin ajatellutkin. Vyötärön kapein kohta on kaventunut 3,5 cm, navan kohdalta on lähtenyt 4 cm, lantiosta 2 cm, reisistä sentin verran, käsivarsista sentin verran ja pohkeista 0,5 cm myös. Yhteensä senttejä on lähtenyt 16,5. Ja on kuulkaa ihanaa kun ei farkut kiristä :D 

Työviikko onkin lähtenyt vauhdilla käyntiin ja tänään on ollut palauttava päivä myös itselle. Kävelyä on tullut ja illalla vedin Pilates -tunnin. 

Hyvää viikon alkua kaikille ja tsemppiä muille kiloja karisteleville! Miten teillä on mennyt?

3 kommenttia:

  1. Tyhmä kysymys; miten toi granaattiomenatoimii ja onks hyvää? Kaavitaanko sieltä noi sisukset vai häh täh :)

    VastaaPoista
  2. Tyhmä kysymys; miten toi granaattiomenatoimii ja onks hyvää? Kaavitaanko sieltä noi sisukset vai häh täh :)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Leikkaat sen ensin puoliksi ja sitten vielä puolikkaan puoliksi niin saat irroitettua siemenet. On tosi hyvää, ja täynnä vitamiineja ja antioxidantteja. Kannattaa maistaa :)

    VastaaPoista