Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.1.2016

Friday Breakfast and Friday thoughtsHuomenta! 

Täällä aamu alkoi vihermehulla ja luomukahvilla. Juomat hörpättyäni kävelin koululle lasten kielivalintainfoon. Toinen aamupala sitten infon jälkeen. Tuorepuuroa granaattiomenalla. Tänään on perjantai. Ei ohjauksia. Se vapaapäivä, jonka laitoin itselleni toiseksi vapaaksi viikossa viime syksynä. Mulla alkoi viikonloppu nyt. Aion käydä kävelyllä ja venytellä hyvin. Ehkä pari hommaa teen koneella, mitkä on tällä viikolla pitänyt hoitaa. Mutta siis vapaapäivä. Ihanaa! Pulkkamäki on nyt sitten tänään vuorossa koulun jälkeen ja seikkailu julkisilla fudistreeneihin. 


Leppoisaa perjantaita kaikille <32 kommenttia:

 1. Kivaa viikonloppua sinne :) Tein kans hyökkäyksen keskiviikkona lidliin, siellä oli veriappelsiineja ja muita ihania vihanneksia ja hedelmiä paljon. Oli pakko ostaa mango, siitä tuli niin ihana smoothie ananaksen kanssa, nam. Veriappelsiinit oli kans hyvän makuisia, pitää tehdä vielä tuo porkkanajuoma mitä sä olit tehnyt, nyt puristin siitä vaan mehun.. Jep mutta nyt eväiden tekoon ja kohti töitä :) Nauttikaa pulkkailusta!
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Henna! Lidlissä kyllä on hyvä tarjonta. Mä meinasin myös ostaa mangoa. Tykkään kun siellä on selkeästi kauden kasviksia esillä ja muutenkin hyviä ja tuoreita. Kandee kokeilla veriappelsiinia sinne porkkanamehun joukkoon. Sopii niin hyvin! Pulkkailemassa oli hauskaa. Nyt fudistreeneihin seikkailemaan julkisilla 😊 Kivaa viikonloppua!

   Poista