Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.1.2016

Vinkit vuodelle 2016Nyt pursuaa joka tuutista vinkkejä vuodelle 2016. Haluatko kenties olla laihempi? Kiristääkö housut? Pitäisikö vetää Detox -kuuri tai pitäisikö tulosten nousta niin töissä kuin treeneissäkin. Aloita nyt! Näin sanotaan joka paikassa. Tietysti on väliä sillä, että onko elämäntapasi terveellinen tai liikutko, mutta se ei ole oikeastaan kauhean oleellista. Oleellista on se, miten elämänsä kokee ja miltä itsestä tuntuu. Rakastaako itseään. Olen varmasti yhtä kiva Hanna pari kiloa painavampana, mutta sanotaanko jos ylimääräisiä kiloja olisi tosi paljon, vaikuttaisi se vireystilaan ja jaksamiseen. Väsyneenä ja huonovointisena en ole niin kiva Hanna :D

Varmasti paras neuvo, mitä itse voin viime vuodesta oppineena antaa, on nukkuminen. Levänneenä mikään ei tunnu niin ylitsepääsemättömältä, ja peilistäkin katsoo takaisin paljon viehättävämpi ihminen. Väsyneenä asiat saavat välillä ihan ihmeellisiä mittasuhteita, ja yleensä silloin pelistä katsoo takaisin ruma ja ällöttävä ja "lihava" ihminen kun on huono fiilis. Se huono fiilis voi johtua usein väsymyksestä. Väsymys tekee myös nälkäiseksi. Liian pitkään jatkunut väsymys vie loputkin yöunet.. 

Vastoinkäymisiä tulee olemaan aivan varmasti myös tänäkin vuonna. Niitä on aina. Mutta suurin osa ihmisten kärsimyksestä on tarpeetonta. Aiheutamme sitä usein itse itsellemme. Sitä voi tiedostamattaan vastustaa jotain mitä on. Ajatuksen tasolla se voi olla tuomitsemista ja emotionaalisella alueella se taas ilmenee kielteisyytenä. Ja tarpeetonta kärsimystä tulee usein siitä että on väsynyt. Ja negatiivisuuskin lyhentää elinikää siinä missä epäterveelliset elämäntavat tai ilmansaasteet. Se hapattaa kehoa. Tällaisia ihmisia vain tulee kohtaamaan silloin tällöin ja he imevät kaiken energian. 


Toinen asia, mihin toivoisin ihmisten kiinnittävän huomiota on itsekkyys ja toisten huomioon ottaminen. Tuntuu, että nykyihminen on niin valtavan itsekeskeinen olento, ettei osaa enää asettua toisen asemaan. Omalta osaltaan maailmaa voi taas tämän kohdan kannalta parantaa sillä, että opettaa omalle lapselleen toisten kunnioittamista ja huomioon ottamista. Ja pyrkii myös itse elämään niin. Välillä ihmettelen itsekin, miten ihmiset toisiaan kohtelevat. Ja ihmettelen myös sitä, että toisilla ei yksinkertaisesti ole kykyä asettua toisen asemaan. 

Tälle vuodelle toivoisin itse enemmän läsnäoloa ja lepoa kaikille ihmisille, toisten kunnioittamista ja arvostamista, rakastamista.. Ja mun mielestä riittää, että yrittää parhaansa. Olkoonkin sitten niitä kiloja x määrä liikaa tai jäävät jotkin tavoitteet saavuttamatta. Sillä ei ole niin suurta merkitystä. Usein positiivisella ja iloisella mielellä pääsee kaikista parhaiten eteenpäin ja siinä sivussa saavuttaa ne mahdollisesti asetetut tavoitteetkin :) Ja elämästä tulee paljon paljon parempi.

3 kommenttia:

 1. Birgitta Vikstén7.1.2016 klo 22.08.00

  Juurikin näin <3
  Hieno kirjoitus Hanna..ja eikun mahtavaa tätä vuotta sulle,mulle ja kaikille muillekkin...love <3
  Birgitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta <3 Mahtavaa vuotta kaikille. Sulle, kaikille, mulle :) Positiivisella asenteella ja ilolla mennään :)

   Poista
 2. Your recommended period of time especially whether or not you are experiencing pain consult your current doctor as well as physical therapist directly intended for an modified plan Ageless Alpha regardless of whether an individual experience pain intended for more time when compared withhours after your current workout we recognize that just about all rotator cuff.

  http://www.healthybeats.net/ageless-alpha.html

  VastaaPoista