Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.1.2016

Pakkaspäivän brunssilla


Sain kutsun brunssille ja Emmi-Liia Sjöholmin "Koko perheen kattaus" -kirjan julkkaritilaisuuteen. Sovittiin Heidin kanssa, että mennään tänne kun kummallakin oli perjantaiaamupäivä vapaa. Kiva että tilaisuuksia on myös päivisin, joten pääsee tunteja vetävä iltatyöläinenkin mukaan joskus. Koska oma ruokavalio kilpirauhasen vajaatoiminnan myötä on vuosien varrella muuttunut gluteenittomaan ja maidottomaan suuntaan, mua kiinnosti uusi kirja tosi paljon. Ja myös jos löydän sieltä jotain lapsiystävällisiä reseptejä joita hyödyntää meidän arjessa.Cafe Kokko on tunnelmallinen ja kaunis paikka. Sieltä saa smotheja, mehuja, kahveja, raakaruokaa. Siellä en myöskään oo ennen käynyt, vaikka on toukokuusta asti ollut osoitteessa Kalevankatu 31. Kahvila löytyy sisäpihalta, joten sinne ei ihan vahingossa ehkä eksykään. 

Gluteenittomuuden lähettiläs Maijukin oli paikalla, oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Hassutteluksi meni nää kuvat :D

Jee, kiitos Maiju selfieistä :D

Oikein mukava aamu ja kirja vaikuttaa hyvälle. Kauniita kuvia, herkullisia reseptejä. Siihen pitää nyt tutustua kunnolla. Ja vuoden ensimmäinen Runebergin torttukin tuli nautittua, raakaversiona. Tosin tammikuun ja painonpudotuksen hengessä vain puolet tästä herkusta. En voinut kuitenkaan olla maistamatta! Miten hyvää <3Täällä porisee nyt viikonlopun alkajaisiksi ruokapadat ja kohta taidan käydä kävelyllä, vielä taitaa ehtiä ennen kuin pimenee. Lepopäivä on tänään treeneistä ja ohjauksista. Pakkanenkin on lauhtunut. Illalla ystävän kanssa nauttimaan taiteesta ja teatterista. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu. Huomenna luvassa sitten taas brunssia ja muuta kivaa. Stay tuned. 

Upeaa viikonloppua kaikille <3 

6 kommenttia:

 1. Oli ihana nähdä ja noi "runebergin torut" niin taivaalisen hyvää. Taidan alkaa miettimän "ohjetta". Oli niin kiva nähdä ja hassuttelu kuuluu aina asiaan ;)

  VastaaPoista
 2. Niin oli Maiju :) Mä mietin samaa, pitää kehitellä ohje ja tehdä myös itse! Niin hyviä olivat. Todellakin kuluu. Oon oppinut lapselta vaikka mitä hyviä "poseerausilmeitä". Ehkä pitää niistä tehdä joskus ihan oma postauksensa :D Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Millainen oli illan kulttuurianti? Jos vaikka tulisi tehtyä reissu Helsinkiin!

  VastaaPoista
 4. Olin katsomassa Ryhmäteatterin Mielipuolen päiväkirjaa. Se oli loistava näytelmä. Täällä menee tosi paljon hyviä esityksiä ja näyttelyitä löytyy myös joka lähtöön. Kannattaa ehdottomasti tehdä reissua tänne :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista