Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.1.2016

Parasta juuri nytTähän päivään on kyllä mahtunut menoa. Aamulla ajelin Espooseen ensimmäiselle asiakkaalle, ja vedin hänelle treenit kotona. Auton ohjaustehostin ei edelleenkään toimi, oli aikamoista veivaamista, tänäänkin. Sieltä suuntasin Ruoholahteen vetämään toiset treenit.


Ohjauksen jälkeen mulla oli taukoa illan tuntiin asti, ja olin suunnitellut meneväni lapsen kanssa pulkkamäkeen. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä tekemään oma treeni ensimmäistä kertaa viikkoihin nyt kun olo on kohentunut. Toisaalta pulkkailu tekee paljon iloisemmaksi meidät molemmat ja siinä vasta liikuntaa saakin. Pulkkamäki kuitenkin sai odottaa huomiseen, sillä kävin meidän lähikorjaamon kautta näyttämässä autoa ja käskivät viedä sen Biliaan. Meni hermot auton kanssa, kun reväytin olkapään kun kiskoin ohjaustehostitonta rattia. Kyllä sillä nyt tekee, mutta ei se kunnossa ole. Sinne se jäi, auto. Jonoon. Odottamaan vuoroaan. Onneksi mulla ei loppuviikkoon ole sellaisia keikkoja, ts. tunteja, minne tarvitsisi raahata kassikaupalla tavaraa. Selviän ehkä ilman.. Kaupassakin tuli juuri käytyä täyttämässä kaapit. Tuleepa sitä hyötyliikuntaa sitten ainakin. Nyt totutellaan siis autottomaan elämään :D Jos jotain positiivista tästä vielä yrittää löytää, on lapsen harrastus, joka on fudis eikä jääkiekko :D

No tällä viikolla tuntuu kaikki jotenkin menevän pieleen, mutta aina silloin kun tekisi mieli masentua ja vetää vain peitto korviin, ajattelen niin että turha on asioita murehtia joille et voi mitään tehdä. Se oikeasti vain lisää pahaa mieltä. Tilanne on nyt tämä ja se ei valittamalla ja murehtimalla parane. Ja kun elämässä on niin paljon suurempiakin asioita, mistä oikeasti voi olla huolissaan ja pahoillaan. Mitä näitä turhaan murehtimaan. Niin paljon ollut kaikenlaista, että oli ihan pakko vaan ruveta nauramaan tätä auto-asiaakin :D

Ja jos jotain huonoa, niin aina jotain hyvääkin. Aloitin tsemppaamaan ruokien kanssa ja huvikseni mittasin navan ympäriltä tänään aamulla, kun mun ohjattava laittoi viestiä, että häneltä oli viikossa lähtenyt 1,5 kg ja 4 cm vyötärön paksuimmasta kohdasta. Piti itsekin tsekata mikä on oma tilanne. Aamun pimeydessä kaivoin mittanauhan esiin ja sunnuntaista lähtien on kadonnut 3 senttiä navan kohdalta. Mittailen maanantaina vasta painon ja muut mitat. Sitten näkee mikä on vaa'an ja mittanauhan osalta koko kropan saldo viikossa. Kannattaa ottaa mittanauha käteen jos aloitat pudottamaan painoa. Siinä vaiheessa kun iskee se kuuluisa painon jumitus jonkin viikon jälkeen, voit ilolla seurata mittoja ja todeta niiden kuitenkin pienenevän edelleen. Ja mä en ole liikkunut edes tällä viikolla, muuta kuin ne muutamat tunnit mitä olen ohjannut. Oma treeni ja kaikki kävelyt on olleet pannassa, lauantaina oli kuitenkin vielä lämpöä. No nyt on jo ihan jees olo kyllä jo. 


Parasta juuri nyt - Veriappelsiinit

Pakko hehkuttaa! Veriappelsiinit ovat muuten saapuneet kauppoihin. Niiden kausi alkaa yleensä vasta tammikuun lopusta ja kestää maaliskuun alkuun. Mutta Lidlistä löytyi niitä jo nyt! Veriappelsiiniksi kutsutaan kaikkia punaisia, happamia, lajikkeita. Alunperin ne ovat lähtöisin Sisiliasta, Etnan ylärinteiltä. Punainen väri edistää terveyttä. Hedelmälihan punaisen värin saa aikaan antosyaniini niminen väriaine, jota esiintyy mm. myös punakaalissa. Toinen vaikuttava aine on lykopeeni, joka antaa värin myös tomaatille ja granaattiomenille. Lykopeeni vahvistaa valtimoiden sisäseinämiä ja voi näin estää mahdollisen aivo- tai sydäninfarktin. Taikasanana on myös jälleen antioksidantti. Molemmat aineet toimivat antioksidantteina, joihin yleensä liitetään monia hyviä ominaisuuksia kuten terveyden edistäminen, syövän ehkäisy ja ihan esteettisesti kauneus. Niistä olen paljon kirjoitellutkin. Suosin paljon värikkäitä kasviksia ja hedelmiä ruokavaliossani ja hyödynnän ruoanlaitossa aina myös kauden kasviksia. Se tekee hyvää vaihtelua syömiseen, kun ei viikosta toiseen popsi samoja juttuja.

Kokeilin tänään mehustaa pari mun iltapäivän porkkana/inkiväärimehun joukkoon ja tuli muuten tosi hyvää. Näissä ei ole edes siemeniä. Kätevää. Limet on myös hyviä, kun siemeniä ei tarvitse nyppiä pois, sitruunoissa niitä taas välillä on riesaksi asti. Veriappelsiini sopii erinomaisesti porkkanan kanssa! 

Veriappelsiini/porkkana/inkivääri mehu

10 luomuporkkanaa
iso pala luomuinkivääriä
2 veriappelsiinia Tällaisia herkkuja tällä viikolla <3

1 kommentti:

  1. DreamHost is the best hosting provider for any hosting services you might require.

    VastaaPoista