Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.1.2016

Sisäinen kauneuskuuri - kaunistu ja uudista solujasiOlen viime aikoina innoissani kirjoittanut mehustamisesta ja postannut melkoisen paljon kuvia mehuista ja shoteista. Mehustus on yksi parhaimmista tavoista saada kehon jokaiseen soluun lisää eloa ja energiaa nopeasti. Kukapa voisi vastustaa kauneusjuomia kauniissa väreissä? Rakastan mehujen ja shottien värejä ja makuja. Mehut kaunistavat ja nuorentavat, ja ne tekevät ennen kaikkea hyvää sisäisesti.
vihersmoothie ja porkkana-inkivääri -shotti
kurkku-inkivääri-selleri -mehu on nopea
Mehustus on tehokas tapa imeyttää elimistöön kaikki kasvisten ravinteet, sillä kasviskuitu hidastaa ravinteiden imeytymistä ja osa ravinteista menee hukkaan kokonaisia kasviksia popsittaessa. Mehustus antaa keholle luvan päästää irti sen sopukoihin varastoiduista jätteestä ja myrkyistä, säästää suolistoa ja hellii kehoa. Mehustamiseen ei tarvitse varata kuin 10-20 minuuttia aikaa (vähän mehusta riippuen). Se mitä kasvisten pesemiseen ja kuorimiseen menee, ja mitä koneen siivoukseen menee. Kyseessä  ei todellakaan ole paasto tai mikään detox-kuuri vaan hyvien asioiden lisääminen arkeen, joka aamu tai vaikka aamun lisäksi myös päivisin. Toki terveellisillä mehuilla voi myös pitää mehupaaston. Minulle se on töiden puolesta mahdotonta, ja erilaisten detox- tai paastokuurien sijaan uskon siihen, että keho pysyy puhtaana, kun syöt oikeaa ja puhdasta ruokaa. Silloin sitä ei tarvitse erikseen siivota. Itse olen joulun pyhinä nauttinut aamiaiseksi joko mehun tai shotin. Sen lisäksi luomukahvin kauramaidolla, jonne olen lisännyt kollageenia. Sen lisäksi olen tehnyt smoothien (marjoja, Sun Warrior vanilla blendia, chiaa, jne..). Olen nauttinut siis nestemäisen aamiaisen. Myös päiväaikaan on mennyt mehuja, tai iltaisin. 
omena-inkivääri shotti
Tuorepuristetut mehut nesteyttävät kehoa ja sisältävät valtavan määrän terveelle elimistölle välttämättömiä antioksidantteja, entsyymejä, luonnollisia vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, joita pästöroiduissa tai kotitekoisissa keitetyissä mehuissa ei ole, tuoreudesta puhumattakaan. Parasta on hankkia luomulaatuisia kasviksia, jotta elimistö säästyy ylimääräisiltä torjunta-aineilta – silloin kasvikset voi myös mehustaa huoletta kuorineen. 

KAUNISTAVA VIHERMEHU

1 varsiselleri
2 omenaa
1 lime
1 luomusitruuna
2.5 cm siivu tuoretta inkiväärinjuurta
20 cm kurkkua


Huuhdo ja siisti kasvikset. Paloittele omenat, lime ja sitruuna sekä inkivääri ja kurkku. Mehusta ja nauti soluja uudistavasta juomasta!


lauantain kaunistava vihermehu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti