Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.3.2016

Black and White

vaatekaapit siivottu


Kevät saa kyllä ihmiseen ihmeitä aikaan :) Vai johtuuko tämä pelkästään siitä, että olen niin sanotusti nukkunut kunnon talviunet. Syksyllä päätin panostaa nukkumiseen ja nykyään unet on siinä mallilla, että herään automaattisesti 8 tunnin yöunien jälkeen. Talvella vetelin kahdeksasta yhteentoista tuntiin. Olisiko ne yrittäjyyden alun univelat nyt kuitattu? Silloin alussa ei kauheasti tullut nukuttua tai levättyä ylipäätään. No on tai ei, niin tää viikko on ollut jotenkin tosi reipas. Pitkään talven aikana tein omat treenit vain vesijuosten ja kävellen, venytellen.. Tällä viikolla aloitin omat salitreenit pitkästä aikaa. Edellinen kerta 24/7 salilla oli joulukuussa. Huh.. Onneksi ei oo kallis kk-kortti. Ja sen ekan aamusalin jälkeen se olo!! Vaikka liikun muutenkin ja teen lihaskuntotreeniä tuntilaisten kanssa, niin on se oma treeni kyllä ihan eri juttu. Virtaa on tällä viikolla ollut kuin pienessä kylässä ja tuntuu, että toimistohommatkin sujuu paljon sutjakammin. 

Olen jaksanut taistella taas taas myös puistotuntien puolesta. Tänään on sähköpostia lähtenyt taas muutamalle eri taholle.  Toivotaan, että sieltä kuuluisi pian jotain. Tuntuu, että Helsingin rakennusvirastossa tyypit ei vain ymmärrä asian todellista laitaa. En voi käsittää miten tämä on mennyt tällaiseksi Helsingissä. Pysykää kuulolla siis, kirjoittelen blogissa miten asiat etenevät!

No sitä virtaa riittää ja oikeasti mua on piristänyt myös se, että olen päässyt taas turhasta tavarasta eroon. Tai en kaikesta vielä, kirppisprojekti on kesken. Mutta kaapit on siivottu! Vapauttava tunne. Näkyi olevan niin paljon virtaa, että lakkasin varpaankynnetkin sävy sävyyn treenikamojen kanssa :D Huomisessa postauksessa kurkistus mun vaatekaappiin.  

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat trikoot! Mistä moisia saa? :)

    VastaaPoista
  2. Ne on ihan älyttömän hyvät myös päällä. Tammiston XXL:stä ostin tiistaina. Näitä housuja aion jatkossa ostaa myös. Hyvää matskua ja jämäkät mutta mukavat.

    VastaaPoista