Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.3.2016

Kurkistus vaatekaappiin

vaatekaappi on laitettu uuteen uskoon tällä viikolla
Mä olen kevään aikana laittanut tavaraa kirpparille. Karsinut kovalla kädellä kaapeista pois sellaiset vaatteet joita en käytä, mutta joista en ole aiemmin hennonnut luopua. Viime viikon mulla oli jotain vanhaa tavaraa Kaivarin Kanuunassa, sellaista mikä on ollut pitkään menossa kirpparille ja poissa jo vaatekaapistakin pitkään. Siellä meni suht hyvin kaupaksi, mutta Kaivarin Kanuuna on tosi kallis. Varasin pöydän nyt toisesta paikasta ja aion hankkiutua nyt kaikesta tarpeettomasta eroon. Ensi sunnuntaista pöytä on varattu Pihlajiston kirppikseltä (varaakirppis.fi), siellä pari viikkoa maksoi vain 40 euroa. Sinne roudaan ensin treenivaatteita, eli kannattaa käydä katsomassa jos pyörit siellä päin. Pöytä numero 52!
Tällä viikolla siivosin myös mun vaatekaapin. Kovalla kädellä laitoin kaikki sellaiset vaatteet pois joita en ole käyttänyt hetkiin. Kaikki vanhat sukat ja sukkahousut ja muut roskiin, käyttökelpoiset vaatteet kirppikselle. Tulipa tilaa kaappeihin. Vaihdoin myös kaapeissa järjestystä. Aikaisemmin treenivaatteet on olleet laatikoissa, mutta siirsin ne nyt paremmin käden ulottuville, koska niitä mä juuri joka päivä käytän. Yhdellä hyllyllä on housut ja tangossa roikkuu pitkähihaiset. Topit on yhdessä kasassa ja t-paidat toisessa. Näin ne ovat nyt paremmin nähtävillä. Ja siis älkää käsittäkö nyt väärin ennen kuin joku masentuu tästä Marttamaisesta siisteydestä. Mun vaatteet ei todellakaan aina ole olleet näin upeassa järjestyksessä. Treenikamat on olleet tähän asti laatikossa, vähän sikin sokin. Tosin nykyisessä kodissa, minne sain itse suunnitella kappit ja teetin ne mittatilauksena, on vaatteiden säilyttäminen helpompaa.  Mutta kyllä täälläkin on vaatteet pitkin lattioita niin kuin muissakin kodeissa :D Välillä koti räjähtää..

Kun vaatteet on kunnolla esillä, näkee mitä kaapissa on. Pystyn siis toteamaan, että en tarvitse esimerkiksi yhtään pitkähihaista treenipaitaa tällä hetkellä :D Kauheaa miten niitä on kertynyt, tangon leveydeltä.. No neljä vasemmalta on Method Putkisto paitoja ja oikealla on takit. Mutta toisaalta niitä (ja treenivaatteita yleensä) mulla kyllä päivässä kuluukin ja viikon aikana melkein tämä kierto on käytetty. Kuljen koko ajan näissä vaatteissa ja laitan ne pesuun jokaisen päivän jälkeen, että pysyvät parempana. Sen takia ei tässä työssä kannata ostaa ihan sitä halvinta vaatetta, kun niitä joutuu pesemään koko ajan. Lidlin hieno keltainen takki kun näki pesun, se muuttui nukkapalloiseksi ja ikivanhan näköiseksi.. 

Vielä tästä bloggaajan arjesta ja mielikuvista mikä monista blogeista tulee... Blogissa on pieni osa, pintaraapaisu asioista ja arjesta. Yhtenä päivänä juttelin erään läheisen ihmisen kanssa puhelimessa. Hän kysyi mitä kuuluu. Kerroin. Hän vastasi, että ei blogin perusteella ainakaan olisi yhtään voinut aavistaa. Sepä siinä on. Vaikka täällä on välillä siisti vaatekaappi, ei se tarkoita sitä että elämä on tosi siistiä ja helppoa. Haasteet ne on meillä kaikilla ja muistetaanhan aina näitä juttuja lukiessa, että se on vain yksi pieni osa arkea ja elämää. Blogit on ihania ja bloggaaminen mahtavaa. Itse toivon inspiroivani teitä jutuillani ja ainakin mä itse saan valtavasti inspiraatiota mun kavereilta, jotka vaikka faceen kirjoittelee iloisia ja reippaita päivityksiä tai lukemalla kivoja blogeja. 


Ihanaa viikonloppua! Nautitaan vapaista ja muistetaan myös relata <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan siistiä! Pitäisi kans tehdä kevätsiivous vaatekaappiin, siellä on paljon käyttämättömiä ja vanhoja vaatteita.

    VastaaPoista
  2. Tää kyllä piristi kummasti :) Oli vaivan arvoista. Aamulla oli ihana ottaa vaatteita kaapista kun ei mennyt aikaa etsimiseen! Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista