Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.3.2016

Syömiseks meni tää päiväLauantai täällä alkoi heräämällä liian aikaisin :D Olisin mielelläni nukkunut vaikka kuinka pitkään, mutta kasilta nousin ylös. Aurinko paistoi. Tein päärynä-fenkoli -mehun.

Päärynä-fenkoli -mehu

1/2 fenkoli
1 päärynä

Pese fenkoli, kuori päärynä. Mehusta ja nauti!

Mehun jälkeen venyttelin tunnin. Miten hyvä olo sen jälkeen. Hiihtolomalla tajusin joka aamuisen venyttelyn jälkeen, miten hyvää se tekee. Kun oli aikaa tehdä se joka aamu. Nyt olen päivittäin pyrkinyt venyttelemään koko kropan läpi. Aikaa siihen menee puolesta tunnista tuntiin. Tää lauantaiaamun tunti oli ehkä luxusta. Viikolla en ole ehtinyt tekemään näin pitkää settiä.

Sitten venyttelyn päälle vakkariaamupala. Luomukahvia kauramaidolla ja kollageenilla. Smoothie, jossa tänään oli: mustaherukoita, kaakaomassaa, Sun Warriorin vanilla blendiä, tulsia ja vettä. Ja gluteeniton kaurapuuro kookosmannalla.


Tässä vaiheessa jo odottelin milloin jälkikasvu herää. Siellä se veteli sikeitä. Lakkasin kynnet.. Pitkästä aikaa valkoisella. Lapsi nousi vasta ennen 11:tä :D
Päivä meni kotona oleillen pitkästä aikaa. Askarreltiin korttia, opeteltiin paketoimaan lahjaa, kähertämään narua.. Kunnes kahden maissa vein lapsen kaverin synttäreille ja näin kaveria sillä välin. Käveltiin meiltä kaverille, oli ihanan lämmintä ja upea keli. Yritän välttää autoilua aina kuin siihen vähänkin on mahdollisuus.

Piti mennä kahville, mutta päädyttiin syömään. Tuli testattua Pihlajamäen Restaurant Fan. Aasialaista ruokaa, korealaistyyliin. Täytyy kehua nyt paikkaa ja todeta, että ruoka oli tosi hyvää ja palvelu hyvää. Tuoreet raaka-aineet, hyvin valmistettu ruoka. Pääruokien hinnat keskimäärin 15 euroa ja alkuruuat 5 euroa. Paikka oli siisti. Kiinnitän itse huomiota aika moneen asiaan CocoVi Barin entisenä ravintolapäällikkönä. Ja arvostan ravintoloitsijoita todella paljon. Ei ole helpointa ja kevyintä työtä. Kaikki se raaka-aineiden hankkiminen, ruoan valmistus, ja kaikki mikä ravintolan pitämiseen liittyy. Puhumattakaan yrittäjyydestä, joka ei todella ole helppoa tässä maassa. Helsingissä ei ole montaa paikkaa missä saa hyvistä raaka-aineista hyvää ruokaa. Ja tällainen helmi löytyy Pihlajiamäen ostarin kupeesta. 


Fan:n teriyaki lohi
Sitten iltapäivästä myöhemmin synttärien jälkeen käytiin lapsen kanssa mun ystävällä kylässä, joka asuu Teurastamon vieressä melkein. Oli samalla pakko tottakai käydä tsekkaamassa "Teurastamon Parhaat" -tapahtuma. Oli kiinalaista ruokaa, levypitsaa, jätskiä.. Ja saunapäivän kunniaksi olisi päässyt saunaankin jos olisi halunnut. Sauna jäi väliin. Kierreltiin ja katsottiin mitä löytyy. Me ostettiin pikkupurtavaa kiinalaisesta lapselle, sieltä siirryttiin Kellohalliin levypitsalle. Istuttiin kotoisasti sohvalla ja oli tosi kivaa. Ja sitten lopuksi haettiin italialaista artesenijäätelöä kotiin. Plussaa siitä, että Jädelinolla saatiin katsoa miltä jätskit näytti ja maistaakin. Mä nyt olisin tykännyt kaikesta, mutta jälkikasvu oli ehkä vähän tarkempi näissä mauissa. Henkilökunta tarjosi heti maistiaisia, kun lapsi pohti mitä haluaisi. Tyytyväisinä siis lähdettiin kotiin pakkaus puoliksi täynnä suklaata ja puoliksi keksijäätelöä. 

Syömiseksi meni sitten tää päivä :) Ja tänään löytyi myös monta uutta suosikkiravintolaa. Tavallaan ihanaa syödä jotain muuta kuin omatekemää ruokaa. Jos viikossa valmistan 35 ateriaa itselle ja melkein yhtä monta vielä lapselle kun aina ruoat ei ole ihan samoja, suotakoon minulle se, että syödään joskus myös ulkona. Ja kun jokainen ruoka valmistuu puhtaista raaka-aineista. Välillä suoraan sanottuna kyllästyttää ruuanlaitto kun siihen menee aikaa niin paljon. Mutta saa parempaa kun tekee ite :) Mutta nää tällaiset tapahtumat on kivoja, joissa saa vitosella kivoja ruokia. Tunnen ansainneeni nämä herkuttelut, eilenkin illalla tein vielä thaimaalaista kun sitä toivottiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti