Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.3.2016

Pääsiäistunnelmia
Tulipas tästä pääsiäisestä nyt blogihiljainen. Aika torstaista maanantaihin meni Tahkolla hujauksessa. Olin niin fiiliksissä kun pääsin laskemaan. Ja fiiliksissä ihanista ihmisistä. Oli ulkoilua, treeniä ja biletystä. Ihan ok:t laskukelit, sunnuntai oli ainoa aurinkoinen päivä. 
Laskemisen lisäksi tuli jorattua pöydällä Pehkussa, toisena päivänä pari tuntia ja toisena jopa kolme. Ja saatiinpa mut ylipuhuttua pöydällätanssimisen SM-kisojen karsintaankin. Siitä korjasin voiton kotiin. Porukka jaettiin kahteen 10 hengen ryhmään ja ryhmät jorasi vuorotellen. Heh, SM-kisat olisi parin viikon kuluttua mutta taidanpa kuitenkin preferoida lapsen synttäriviikonloppua täällä kotona. 

Salille pääsin myös kerran ja uimaan.  Sokoshotellin sali on pieni, mutta mulle siellä oli riittävät jutut. Kahvakuulia, pallo, käsipainoja. Kivat näkymät rinteeseen. Ja pieni uima-allas jossa palautella treenin jälkeen. 

Mutta vatsalihakset on kipeänä nauramisesta ja jaloissa tuntuu laskut. Tänään on päivä alkanut aamumehulla ja aamulenkillä. Oon ohjannut kahvakuulaa ja Pilatesta ja ilta huipentui avantoon. Oli NIIN ihana päästä sinne ja nyt kyllä keho kiittää. Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! 3 kommenttia:

  1. Samoin sinne :) Sulla ollut kiva reissu, sopivasti vauhdikasta menoa ;)Oliko se muuten hyvä se se pihliksen kirppari tai siis kävikö kauppa? Olis tuota tavaraa vähän kiertoon laitettavana ni mietin olisko se sit sinne vuorostaan.. Kivaa viikkoa! Terkuin Henna

    VastaaPoista
  2. Kiitti Henna! Oli kyllä hauskaa ja reipasta menoa :D Ei kannata tuoda sinne. Mulla on myynyt tosi huonosti. Jos on pöydän hinta halpa, niin pitäisi varmaan vaatteet myydä puoli ilmaiseksi. Mutta niillä hinnoilla on kyllä kaivarissa mennyt kaupaksi. Taidan yrittää seuraavaksi taas Kaivaria tai mennä itse myymään jonnekin!

    VastaaPoista
  3. Okei, hyvä tietää..meinasin kans Malmin kirpparia mutta siitä kans tota samaa kuulin.Jäähallilla oon pari kertaa ollu myymässä ja siellä on kauppa käynyt että ehkä sitten taas sinne..Ja loput sitten kierrätykseen :) Turha noita on kaapeissa pyöritellä..Ahdistaa vaan tavaran paljous!Jep mutta kuulemisiin taas!

    VastaaPoista