Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.3.2016

Naistenpäivää
Sumuinen naistenpäivä. Vein Kaivarin Kanuunaan tavaroita, keväinen kodin siivousprojekti meneillään. Täällä ei olla sen isommin juhlittu, ei ruusuin eikä suklain. Kirppisjuttujen lisäksi töitä ja lasten kanssa ajanviettoa. Ehkä mun juhlaa oli kuitenkin juuri se, että ehdin päivällä tekemään puolentoistatunnin kävelylenkin Helsingin rantoja pitkin. Kävelin Kaivarissa, Uunisaaressa ja Hernesaareen vielä. Naistenpäivänä ilostuttaa ajatus siitä, miten naisten asema niin sosiaalisesti, poliittisesti kuin taloudellisestikin on kohentunut. Naistenpäivän tarkoituksena on kuitenkin myös nostaa esiin edelleen niitä asianyhteyksiä, joissa kehitystä tarvitaan ja kaivataan. Ja sitä todella tässäkin maassa vielä kaivataan. 


Ja tämä naistenpäivä on vielä ihan erityinen. Minusta tulee täti minä hetkenä hyvänsä ja jännityksellä odotetaan ja jännitetään täällä iloisia vauvauutisia. Illalla Pilates -tuntia vetämään, pitää keskittyä huolella :D

Onnea kaikki upeat, ihanat naiset! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa Naistenpäivää Hanna :)
  Henna

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Sulla oli nasta päivä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Henna ja samoin ihanaa naistenpäivän iltaa sinne :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenny :) Oli kyllä ihan paras naistenpäivä ikinä. Illalla tuli ilouutisia, että minusta on tullut pienen tytön täti. Lapsi oli ostanut mulle kukkasia ja vauvauutiset kruunasi päivän. Täällä on kynttilöitä sytytetty ja ilosta tirautettu muutama kyynelkin. Ihanaa iltaa sinne myös!

  VastaaPoista