Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.3.2016

Perjantain purkkipostaus


Perjantaiselfie :D Työviikko on pulkassa ja laukut on taas pakattu. Suunnistan viikonopun viettoon salaiseen määränpäähän, hyvän ystävän polttarit on tiedossa. Eilen mä pakkailin kamoja, laitoin kynsiä, tein kasvohoitoa ja pyörittelin puteleita. Nyt on pakko nostaa pari putelijuttua esille. Nää on viime syksyn I Love Me messuilta. 

Sain käsittämättömän ihanat tuotteet testiin ja olin säilönyt nämä jonnekin kaapin uumeniin, kunnes ne löytyivät ennen hiihtolomaa sieltä. Essence 27 on antioksidatiivinen, korjaava ja kosteuttava, juokseva hoitovoide. Poistaa stressiä ja heleyttää ihoa. Baume 27 on anti aging -voide, joka korjaa ihoa ja siloittaa ryppyjä. Cleanser 27 puolestaan poistaa meikin, kuorii ja puhdistaa ihoa. Nämä tuotteet olen ottanut aamurutiiniksi. Putsarilla hierotaan kasvot. Yleensä käytän aikaa tähän minuutista kahteen. Sitten hoitoseerumi ja voide. Talvella iho vain joutuu niin kovalle rasitukselle, vielä kun liikun paljon ulkona. Nämä ovat tehneet kyllä ihmeitä. Sitten nuo MINU -shampoo ja hoitoaine. Aivan ihanat. Hiuksista tulee tosi hyvät. Ja tykkään purkeista myös. Pelkistetyn yksinkertaiset. Nämä on saatu myös I love me:n kautta.


Ja sitten ystäväni Bepanthen, jota ilman ei kahvakuulailijan kädet pärjää. Se taas on hyvä ja halpa ja riittoisa. Nyt kun on talvi ja ainakin mun kädet kuivuu ihan älyttömästi, on tää kyllä pelastanut. Laitan yöksi sitä ihan kunnolla ja aamulla on pehmeät kädet. Lapista mukaan lähtenyt "Mimosa" koira pääsi purkin kanssa samaan kuvaan. 


Yleensä mä suosin luonnonkosmetiikkaa ja luomuakin mieluusti, mutta edelleen olen tällainen onnellinen sekakäyttäjä. Suurin merkitys ihon kuntoon on kuitenkin riittävällä vedenjuonnilla ja uskon, että joka-aamuinen mehujen tuorepuristaminen edistää myös kauneutta ja tottakai pitää terveempänä. Ja puhdas, lisäaineeton ruoka. Niin, ja tietysti raitis ilma.


Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Hanna :-) Ammennan energiat sinulta,mistähän noita voiteita voisi löytää? T. "Irma" :-)

    VastaaPoista
  2. Jee, mahtavaa!! Jotkin hoitolat myyvät näitä. En tiedä miten siellä teillä päin löytyy. Mutta netistä ainakin saa tilattua. Nää on kyllä järkyttävän kalliita, sen mitä itse googlasin. Harmittaa kun olen jo lätrännyt seerumin ihan loppuun.. Kääks. Pitää vähän googlata jos jostain löytyisi näitä vähän edukkaammin. Ihanaa viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista