Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.3.2016

Kesäiset kahvakuulatunnit ulkona - kiitos Vantaa


Kevät tekee tuloaan ja tuntilaiseni ovat alkaneet kysellä kesäisten kahvakuulatuntien perään. Moni muistaa viime kesän kuulatuntiepisodit, kun Rakennusvirasto keksi laittaa puistot maksulliseksi. Mun blogijuttua (katso juttu täältä) luettiin tuhansia kertoja, sitä jaettiin facessa. Twiittasin, soittelin joka paikkaan.. Tehtiinpä myös lehtijuttu KamppiEiraan ja Töölöläiseen (katso juttu täältä). Rakennusvirasto vihdoin päätti asiasta uudelleen niin, että yrittäjä saa pitää tunteja puistossa ilman puistovuokraa, jos tunnit ovat ilmaisia tai kertamaksu muutaman euron. Ja asiasta uutisoitiin iloisesti: "Puistojumpat on pelastettu!". Niinpä. Pelastettu jos pidät ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi. No vaikka rakastan työtäni, kaikki varmasti ymmärtävät sen, että jos tunnille tulee 10 henkeä, saan 50 euroa. Siitä verottaja vie puolet ja sitten nuo aikaisemmissa jutuissa luettelemani maksut päälle. Plus aika että suunnittelen tunnin, matkat jne.. Viime kesänä kuitenkin pidin tunteja Helsingissä ulkona, vuokrasin kentän Liikuntavirastolta. Mä oon pitänyt kesätunteja jo kuutena kesänä ja koko ajan se hankaloituu. 


Kaivarissa kesällä 2014

Tällä viikolla soitin taas rakennusvirastoon. Sama virsi tänäkin vuonna. Joko vuokraan puiston 500 eurolla koko päiväksi ja saan pitää niin monta tuntia kuin haluan tai pidän ilmaiseksi/vitosella tunnin. Seuraava puhelu liikuntavirastoon. Sieltä käskettiin laittaa sähköpostia ja puhelu oli ohi minuutissa. Viime vuonna sain kauhean väännön jälkeen vuokrattua kentän Liikuntavirastolta Käpylästä. Iso pesiskenttä, pienempikin olisi riittänyt mutta ei kuulemma ollut muuta vapaana siihen aikaan.. Kenttiä on tyhjänä sillä alueella vaikka kuinka. Ja nurmialueet taas Rakennusviraston alla, liian kallista pienyrittäjälle.. No odotellaan mitä Liikuntavirasto vastaa ja milloin. 

Sitten eilen ajelin autoa ja juttelin kollegan kanssa. Tokaisin hänelle, että taidankin mennä Vantaalle pitämään tunteja. No siinä se oli. Loistoajatus. Meiltä ei aja Tiksiin edes kuin reilun vartin, Vantaalla käyn myös avannossa Kuusijärvellä. Viime vuonna Vantaalle toivottiin tunteja, mutta ajanpuutteen vuoksi ei ollut mahkuja. Soitin heti Vantaan Liikuntapalveluihin ja siellä oli oikein ystävällinen ihminen puhelimen toisessa päässä. Hänellä ei ollut kiire päästä minusta eroon, vaan aito halu auttaa. Toisin kuten täällä Helsingin virastoissa. Sain todella ystävällistä palvelua. Hän suositteli, että pitäisin tunnit Tikkurilan uimahallin viereisellä kentällä. Siellä on kaupungin muitakin jumppia. Tosin tänä kesänä ei kaupungin puolesta ole iltatunteja, vain päivisin. Eli toivotaan, että porukka löytää nyt mun illan kuulatunneille. Varausjärjestelmän kanssa ei mennyt homma ihan putkeen ja soitin uudelleen, olin varma ettei kukaan enää vastaa, saatika auta hommassa. Siihen olen tottunut täällä puolen kehää. Mutta asiapa hoitui kuin vettä vaan ja päivässä tunnit oli lyöty lukkoon. En voi oikeasti uskoa miten ystävällistä palvelua sain. Kentän vuokrakin oli 1/4 Helsingin Liikuntaviraston hinnoista ja jos Rakennusviraston hintoihin vertaa, niin monta sataa prosenttia pienempi. Kiitos Vantaa. Vantaalla selvästi tuetaan ihmisten terveyttä, ryypiskelyn sijaan. Puistot ovat avoinna liikkujille. Vielä on pakko todeta, että mikä ihme siinä on, että Helsinki ei tue ulkona liikkumista. Olisi mahtavaa kun puistot täyttyisivät liikkuvista ihmisistä. Enkä usko, että sitä vaaraa edes olisi että täyttyisivät ja pilaisivat näkymät. Vaikka pienyrittäjiä on paljon, ei kaupunkinäkymä varmaankaan mene siitä piloille että joka nurkassa olisi yhtäkkiä joku jumppa :D Mutta me kuulaillaan AINAKIN Tiksissä, toivottavasti myös Helsingissä tuttuun tapaan tuttujen ja uusien tyyppien kanssa. Argh mä en aio luovuttaa, tänäkään vuonna!


Puistokuulaa Tikkurilassa kesällä

Eli jee! Ulos päästään ja kesäiset tunnit pidetään Tikkurilan Uimahallin nurmialueella.

Kesäkuussa:
to 2.6 klo 18-19
to 9.6 klo 18-19
to 16.6 klo 18-19

Elokuussa:
to 4.8 klo 18-19
to 11.8 klo 18-19
to 18.8 klo 18-19
to 25.8 klo 18-19

Hinta 10 eur kerta tai koko kesä 60 eur. Maksuvälineinä laskun lisäksi käyvät myös Ticket Duo Body & Mind kortti, Smartumin setelit ja kortti, Virikesetelit sekä Sporttipassi (ePassi). 


Oma kuula mukaan. Lainakuulia myös saatavilla. Tunnit on tarkoitettu niin naisille kuin miehille ja jälkikasvua saa ottaa mukaan kentän laidalle leikkimään. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot hanna@sportslady.fi.

Muutama fiilistely kuva vielä menneiltä kesiltä. Helsingin Kaivarin ja Käpylän osalta ilmoittelen taas teille, kun saan lisää infoa! Peukut pystyyn. Toivon todella, että homma onnistuu. Meillä on monena vuonna ollut niin ihanat tyypit kuulailemassa ja uusia on tullut aina mukaan. 


toukokuun alussa 2015 tuttujen tyyppien kanssa kuulaa ulkona

1 kommentti:

  1. Sports betting system generates +$3,624 PROFIT last week...

    Z-Code System winning picks and forecasts for NFL, NBA, MLB and NHL!

    VastaaPoista