Sports Lady®

Sports Lady®

26.7.2016

Parasta just nyt




Koti alkaa tän kesän jäljiltä olla siinä kunnossa, että voi vihdoin istahtaa sohvalle tai parvekkeelle ja nauttia olostaan. Ei ole varmaan yhtään kaappia, jota en olisi siivonnut. Tavaraa on lähtenyt aivan älyttömästi pois ja on ihana aukaista kaappi, kun pystyy heti näkemään kaiken sen sisällön selkeästi. 



Lapsi on ollut kaksi viikkoa isällään ja mulla on jo aivan hillitön ikävä. Koti on todellakin nyt kunnossa ja loppuviikko voidaan yhdessä nauttia lomailusta, mökkeilystä, Tykkimäen huvituksista ja läheisten seurasta. Kohta alkaa koulu, ja työtkin alkaa vähitellen. Jazzien jälkeinen viikko meni asioita hoitaessa ja kotia raivatessa. Ja liikkumaan oon päässyt niin paljon kuin olen vain jaksanut. Nyt on ihana fiilis. Ja vielä parempi fiilis on kun saan rutistaa lapsen syliin ja saan hänet kotiin vihdoin. 





Iltapalana kesällä oon syönyt usein luonnonjugurttia, pellavansiemenrouhetta tai muuta vastaavaa, marjoja, pähkinöitä ja hunajaa. Niin kuin eilenkin. Vaikka jätskiä ehkä enemmän silloin kun lapsi on kotona, joten eiköhän tämäkin viikko tästä jäätelön voimin mennä sitten loppuun :D

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköistä iltapalaa.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6)arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista