Sports Lady®

Sports Lady®

8.5.2017

Ruokia


Tässä aika tyypillinen päivän kattaus. Aamiaiseksi söin pitkään ruisleipää, jonka päällä oli kananmunaa ja vihanneksia. Nyt olen siirtynyt taas puuroaamiaiseen, ja totuuden nimissä on sanottava että vatsa voi kyllä paremmin kun ei sitä ruisleipää sitä pariakaan palaa päivässä syö. On se vaan niin.. Aamiaisen vakiosetti on nyt gluteeniton kaurapuuro, jonka joukossa saattaa olla chia -siemeniä ja pakastemustikoita, tai sitten syön ihanat puutarhamustikat erikseen. Puuron lisäksi paistan munia ja juon ison kupin kahvia kauramaidolla.

Lounaaksi oli tänään lohta, salaattia ja MCT-öljyä sekä ripaus suolaa sekoitettuna salaattiin. Välipalaksi ennen kuulatuntia ja illan venyttelytuntia tein munakkaan.

Välipalamunakas

2 munaa
1 valkuainen
1 tomaatti
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
kookosöljyä
suolaa
mustapippuria

Hienonna valkosipuli pieneksi, paloittele sipuli ja tomaatti. Kuullota kookosöljyssä ja lisää päälle sekoitetut munat jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Paista molemmilta puolilta. 

Päivällisenä illan tuntien jälkeen bataattiranskalaisia, katkarapuja (jotka sekoitettu pieneen määrään maitorahkaa ja sinne vielä sitruunaa sekä mustapippuria ja suolaa) ja salaattia. 


Viikonloppu meni oikeastaan pääosin lapsen fudisturnauksessa, josta tuli koko turnauksen voitto kotiin. Iloiset pojat vietiin jätskille vielä pelien päätteeksi. Mä kävin lauantaina kävelyllä ja pyöräilemässäkin turnauksen jälkeen. Sunnuntaina kävin aamulenkillä, kun pelit ei olleet niin aikaisin aamulla.

lenkillä ja välipalaa

lauantaina fillaroimassa



Sain Merviltä lauantaina Kaija Juurikkalan uuden kirjan, jossa on ihan omistuskirjoituskin minulle :) Kaija kirjoittaa älyttömän hyvin, rehellisesti ja koskettavasti. Tämäkin kirja on ihana. Suorastaan aloin ahmia kirjaa samantien. Se on jälleen kirja, jonka lukemista ei malta lopettaa. Ja jotenkin tähän elämänvaiheeseen taas se sopii itselle kuin tehty. Kun on kokenut taas läheisen ja rakkaan ihmisen menetyksen. Ja muutenkin. Elämä vaan ei ole aina reilua, mutta silti se menee eteenpäin. Oleminen on helpompaa kun osaa ymmärtää myös itseään ja lukea kehoaan. 

Tänään aamulenkin kautta työntäyteiseen viikkoon. Tästä se taas lähtee :) Ihanaa viikkoa teille kaikille!

Xo

Hanna

2 kommenttia:

  1. Hei, ja kiitos tästä. Tarvaroiden karsiminen kiinnostaa, alkuun pääsy tuntuu kuitenkin yhä vaivalloiselta. Mitä kirppareita suosittelet? Tai minne veit ne kalevala korut ym? Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä hietsun kirppis jos tykkää mennä itse myymään. Kierrätysryhmät Facebookissa ja tori.fi. Itsepalvelukirppiksistä mun lemppari on Pihlajiston itsepalvelukirppis. Siellä menee tavata kun hinnat on kohdillaan. Tsemppiä! Se kyllä kannattaa aloittaa, eikä se niin vaivalloista ole miltä aluksi voi tuntua :)

      Poista