Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.6.2011

Arvonta - Voita Kehonikämittaus


Nyt sinulla on loistava mahdollisuus voittaa itsellesi Kehonikämittaus ja kehoanalyysi Trainer4You'n kuntovalmennusasemalla. Teen kehonikämittaukset voittajille henkilökohtaisesti. Saat myös palautteen ja ohjeet jatkoa varten.

Sports Lady ja Trainer4You arpovat kaikkien Sports Lady blogiin julkisesti loggautuneiden lukijoiden kesken 2 kpl kehonikämittauksia. Kehonikämittauksessa selvitetään kunnon eri osa-alueet ja testien perusteella sinun kehollesi lasketaan ikä. Minkä ikäisessä kropassa siis asustelet. Kehonikä -mittaus tehdään kehoanalysaattorilla, millä saadaan erittäin tarkka tulos kehonkoostumuksesta. Arvonta suoritetaan kesäkuun lopussa. 

Trainer4You tarjoaa myös blogini lukijoille edullisen 95 eur hinnan täydelliseen kehonikä -mittaukseen. Mittauksen ovh on 145eur. Hinta sisältää kehonikämittauksen, kehoanalyysin ja personal trainerin palautteen ja ohjeet jatkoon. Tarjous on voimassa kesäkuun ajan! Mittaukset tehdään 1.-30.6 välisenä aikana. Varaa aikasi mittaukseen hanna@trainer4you.fi.

5 kommenttia:

 1. Moikkis,

  mielenkiintoinen tarjous, toimitteko vain pääkaupunkiseudulla? :)

  VastaaPoista
 2. Kehonikämittaus kuulostaa hyvältä ja tulisi tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Moi Minna! Toimimme useammalla paikkakunnalla, mutta tarjous koskee vain Helsingin toimipistettämme.

  Lenkku: soittele siis ja varaa aika. Tarjous on nyt tosi edullinen, kannattaa hyödyntää :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Onnistuuko Porin seudulla myös? Mun on jo kauan tehnyt mieli mennä vastaavaan :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Eliisa! En tiedä millaisia laitteita Porin suunnalla on. Tällä meidän laitteella saa erittäin tarkkaan tietoa kehon koostumuksesta. Kesäretki Helsinkiin :) ?

  VastaaPoista