Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.6.2011

Keskiviikon aamuluxusta

Katsokaa mikä upea aamu. 
Tervetuloa, taas on tullut uusia lukijoita! Sports Ladylta onkin tulossa lähiaikoina arvontaa lukijoilleni, joten nyt kannattaakin rekisteröityä tänne lukijaksi. Tänään oli upea, lämmin aamu. Puoli kuudelta mittari näytti jo +16 lämmintä. Kävelin reippaasti, tällä viikolla otan vähän rauhallisemmin, palauttelen edellisviikon rutistuksista. 
Ihanan tuoksuinen vartalogeeli
Anticell+ viilentävä selluliittivoide
Tunnin lenkin jälkeen pääsin kotiin testaamaan uusia purkkeja ja puteleita Bottega Verdeltä. Argan -sarjan shampoo ja hoitsikka olivat ihanan tuoksuiset ja erityiskunniamaininnan saavat Cocco & Lime -suihkugeeli ja saman sarjan geelimäinen vartalovoide. 


"Cocco & Lime Gel Fresco" vartalogeeli imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin. Se myös suojaa ihoa auringolta, siinä on suojakerroin 6. Tuoksu on aivan ihana! 


Testasin myös uutta Anticell+ selluliittivoidetta, tällä kertaa viilentävää. Laitoin sitä ihan reippaasti. Tässä tuotteessa ihoon ei tullut näkyvää punoitusta (niinkuin saman sarjan lämmittävässä tuotteessa), mutta viilentävä tunne oli erittäin voimakas. Vielä tunninkin kuluttua tuntui ihossa viilentävää kihelmöintiä. 


Ja Nude Foundation -meikkivoide pääsi myös heti kokeiluun. Siitä tykkäsin myös tosi paljon. Olen pitkään käyttänyt Helena Rubinsteinin Color Clone -meikkivoidetta ja tämä Bottega Verden tuote taatusti on yhtä loistava. Levittyi hyvin ja lopputulokseen olin tyytyväinen. Ja päivällä tätä kirjoittaessani on tulos edelleen hyvä. Pysyy mainiosti siis. 


Aamulatten kippasin autoon evääksi kertakäyttömukiin 
Tänään tehdään yhdelle yritykselle kehonikämittauksia koko päivä. Heillä on puoli vuotta sitten alkanut liikuntakamppis, jonka alussa jokaisen kehonikä mitattiin ja nyt teemme seurantamittaukset. Tässä työssä on kivaa, kun pääsee toisiin yrityksiin ja tapaa aina uusia tyyppejä. Tämän päiväisellä asiakkaalla olikin aika loistavakuntoista porukkaa, olivat ottaneet vaarin puolen vuoden takaisista mittauksista ja petranneet kunnolla liikunnassa. Hienoa katsoa jengin fiiliksiä, kun olivat parantaneet tuloksiaan niin hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti