Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.6.2011

Suunnon/Salomonin Trail Running juoksukoulu bloggaajilleTänään oli Suunnon / Salomonin Trail Running juoksukoulu -tapahtuma, jonne olin saanut kutsun. Tilaisuuteen oli kutsuttu muutama juoksusta kiinnostunut bloggaaja ja se järjestettiin Haltialan tilan upeissa maisemissa. Pääsimme testaamaan uusia hienoja juttuja sateisiin, hienoihin Haltialan metsiin. Suunnon M5-mittarit ranteeseen, jalkaan hienot XR Crossmax neutral -lenkkarit ja niihin kiinnitettiin vielä Suunnon uudet Foot POD minit. 


Uudet juoksukaverini
Haltialan tilalta lähdimme juoksemaan porukassa metsään. Trail Running tarkoittaa juoksemista poluilla, metsässä, hiekkateillä, pellonreunoilla tai pitkospuilla. Juoksukoulun vetäjinä toimivat Noora Pinola ja Mikko Vastaranta, jotka ovat kokeneita trail-juoksijoita. Juoksemassa minun lisäkseni olivat Janne, Hanna ja Teresa sekä Aku Suunnolta ja Sarianne Amer Sportsilta.Lähtökuopissa, vettä tulee aika hyvään tahtiin :)
Vettä satoi ja ropisi koko lenkin ajan mukavasti, mutta se ei haitannut. Lenkkareissa oli tosi hyvä pito ja ne sopivat jalkaan heti ihan loistavasti. Väristä tykkäsin myös! Lenkin aikana oli mittarista kiva tarkastaa miten pitkään olimme juosseet ja se näytti myös keskinopeuden. Jees! Foot POD on juuri se kapine mitä olen kaivannut. Tunti meillä meni metsässä. 8,3km ja keskinopeus 8,1km/h. Keskisyke oli 162, huiput 179 ja kulutus 479 kcal. Oli aivan tosi siistiä. Juostiin pitkospuilla, pienillä poluilla, välillä mutaisella tiellä.. Voi olla että tämä tyttö hieman innostui. Asfaltilla tai tiellä juokseminen tämän jälkeen tuntuu aika tylsältä. Metsässä maisemat vaihtuivat ja kroppa oli koko ajan töissä, kun väistelimme puiden juuria, vesilätäköitä, oksia...

Juoksun jälkeen freesinä
Suuri kiitos järjestäjille vielä. Oli mahtava iltapäivä!

3 kommenttia:

 1. Oli tosiaan hauska iltalenkki, kunhan nuo tossut tuosta kuivuvat ja selkä lopettaa kettuilun niin suuntaan heti uudelle retkelle ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että sait myös sen kaipaamasi Foot Podin. Se on kyllä lenkillä ihan ylivoimainen kaveri :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: No sama täällä, ei enää tiellä huvita juosta :)

  Jalouse: Kyllä on ihan loisto kapistus!

  VastaaPoista