Sports Lady®

Sports Lady®

4.6.2011

Juoksufiiliksiä




Tervetuloa uudet lukijat!

Kaunis aamu taas, ja lämmin. Lähdin heti herättyäni lenkille. Eilen kävin juoksemassa tunnin töiden jälkeen ja kyllä oli kuuma. Tänään tajusin laittaa topin, aurinkorasvaa ja oli muutenkin viileämpi juosta heti aamusta. Yritän mahdollisimman paljon vaihdella juoksureittiä, niin juoksu pysyy mielekkäänä. Sain vinkkiä tuttavalta yhdestä reitistä ja juoksin sen eilen. Sykkeet oli aika korkealla, tänään fiilistelin ja juoksin rauhallisemmin ja välillä pysähdyin kuvaamaan. Juoksu on kyllä niin siistiä. Olen aina inhonnut juoksua, mutta kun tänä vuonna aloin treenata sitä kerrankin oikein ja rauhallisesti olen oppinut nauttimaan siitä.

Varkaudessa muuten järjestetään 3.9. Extreme City Run. Tässä linkki Extreme City Run -järjestäjän sivuille. Hieman houkuttaisi mennä sinne, mutta taidan olla silloin Tampereen suunnalla juoksentelemassa Varala maratonissa PT-kollegoiden kanssa. Sattui sopivasti samalle viikolla kun meidän "luokkakokous". 



Nyt lähdetään lapsen kanssa eväsretkelle nauttimaan aurinkoisesta päivästä! Ja saadaan Katja ja pojat meille kaveriksi. Nyt piknik -koria pakkaamaan :) Ihanaa lauantaita kaikille. Ja upea ilma tuli ylioppilasjuhlijoille tänään. 


Meidän pihan kauniit sireenipuut, tuoksuu ihanalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti