Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.6.2011

Kuulahulluissa päivä II

Kuulahullu Vuokatin Vaaraa valloittamassa
Kuulahullujen toinen päivä alkoi "Kuulakävelyllä". Tanelin johdolla lähdimme valloittamaan Vuokatin Vaaraa ja kävelimme reippaasti ylös asti. Huipulla tehtiin maailman korkein etuheilautus ja käytiin läpi muutamia loistavia liikkeitä. Maailman korkeimmassa etuheilautuksessa kuula heitetään niin korkealle ilmaan etuheilautuksen kautta kuin pystytään, ja sitten napataan se käteen takaisin ilmasta. Hauskaa!

Mikko Korhonen Sotkamon Jymystä saapui myös huipulle ja hän kertoi omasta kuulahulluudestaan ja opasti meille muutamia aivan loistavia liikkeitä, joita he pesäpalloilijat treeneissään käyttävät. Etuheilautusta voi tehdä mm. yhdellä jalalla seisten. Sieltä tempaus ja yhdellä jalalla kyykkyyn ja vielä punnerrus kuulalla ylös. Kokeilkaapa. On muuten aivan loistava ja haastava liike! 


Mikko Korhonen Sotkamon Jymystä näyttää mallia kuulahulluilleSitten kävelimme vielä vaaralta alas ja päivä loppui puoli kahden maissa lounaaseen. Mahtavan upea päivä taas! 
Ja tästä kavuttiin alas
Ensi vuonna Kuulahullut järjestetään uudelleen ja mukana ollaan ehdottomasti. Kaikille teillekin vinkkinä. Se on loistava tapahtuma, vaikka et olisi koskaan kuulaillutkaan ja tarkoitettu myös teille jotka olette lajia kokeilleet vaikka vain parikin kertaa. 


Sports Lady kiittää järjestäjiä upeasta viikonlopusta. Kovasti oli nähty vaivaa, oli kölkyt ja pölkyt ja kuulat ja kaalat. Kaikki toimi aivan loistavasti, hotelli oli loisto valinta, ruokaa riitti kuulahulluille koko viikonlopun niin metsässä kuin muutenkin ja fiilis oli todella hieno. Ja mikä parasta, sain ilon tutustua upeisiin tyyppeihin täällä! Varmasti tullaan pitämään yhteyttä tapahtuman jälkeenkin. Kiitos kaikille ihan parhaasta viikonlopusta! Oli huippua! Ja terkkuja vielä Kavalan Salakan loistavalle poppoolle! Siinä vasta orkesteri! 


Eilen kävi Sotkamolehdestä toimittaja tekemässä juttua, ja minua ja Liinaa haastateltiin siihen myös. Juttu on luettavissa täältä.
Minua kiinnostaisi tietää moniko teistä lukijoista kahvakuulailee? Kuinka sinä olet hurahtanut kahvakuulailun ihmeelliseen maailmaan? Laittakaa komentteja tulemaan, olisi kiva kuulla teidänkin ajatuksia lajista! Itse olen totaalisen Kuulahullu :)

3 kommenttia:

 1. Täällä 50v melkein mummu :) joka on hurahtanut kuulailuun. Olen käynyt ohjatuilla kuulatunneilla Turun LeafAreenalla, meillä töissä myös on ohjattua kuulailua perjantaisin, viimeksi heitettiin kuulaa duunin urheilukentällä. Meillä on töissä kaikenkokoisia kuulia, itselläni on 4 ja 6kg, 8kg heiluttelen työpaikan salilla. Pikkuhiljaan kilomäärät nousee. Sinulla on ihana blogi sekä myös BigMamalla, olen seurannut myös Giryagirlsejä. Vein isomman kuulani mökille ja siellä kuulailen nyt kun loma alkaa. Kiitos hyvistä vinkeistä ja ihanista jutuista.

  VastaaPoista
 2. Hienoa Ansku! Mahtava kuulla :) Ja mökki onkin loisto paikka kuulailuun. Kesällä on niin hienoa kun voi olla ulkona ja harjoittelustakin saa niin paljon monipuolisempaa.

  VastaaPoista
 3. Hei ! :) Olen vähä alle vuoden kahvakuulaillu nyt , tosi kiva ja tehokasta :) Kiva blogi sulla on .
  (itellä mulla on 2'8kg, ja 12kg kuulat kotona millä mä harjoittelen.)

  VastaaPoista