Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.6.2011

Mikä fiilis tehostetusta hyötyliikunnastani?

Meidän pihan kesäkukkia
Aamulla kello soi 5.30 ja päivän ensimmäinen asiakas odotti salilla klo 7.00. Olin päättänyt fillaroida tänään duuniin, tai koko viikon siis. Laiskuuttani olen autoillut aika paljon, varsinkin kun pitää raahata treenikassia ja käsilaukkua ja ties mitä. Ja pyöränikin on parhaat päivänsä nähnyt... Mutta minullapa on reippaita asiakkaita treenattavina, jotka polkevat pyörällä töihin joka päivä. Ajattelin nyt myös itse alkaa elää niin kuin opetan, eli lisään hyötyliikuntaa. Pienen lapsen äitinä myös aika on kortilla, joten hienoa saada päivän urheilut hoidettua siinä samalla. Sitten töiden jälkeen voi keskittyä olennaiseen, eli hänen kanssaan puuhasteluun.  

Treenikassin yritin köyttää lapsen turvaistuimeen (se ei mahtunut), pitäisi varmaan hommata reppu tai pienempi kassi. Hetken tahittuani laukun kanssa, teki mieli hypätä autoon. Käsilaukku mahtui onneksi pyörän etukoriin, mutta jouduin vaihtamaan sen turvaistuimeen ja treenikassin laitoin pystyyn etukoppaan. Vihdoin matkaan!

Aikaa meni töihin fillarointiin saman verran kuin autoiluun, 30min, mutta ero oli seuraava. Keskisyke 127, huippusyke 154 ja kulutus 159 kcal. Ja kotiin päin about samat, eli 300 kcal paukkui sen sijaan että olisin istunut autossa. Polkiessani huomasin matkalla mansikkakojun ja pysähdyin nopeasti ostamaan ihania suomalaisia herkkumansikoita. Tätäkään iloa en autoillessa olisi saanut. Ja takaisin töistä pyöräily kauniissa auringonpaisteessa! Oi oi, olen tosi ylpeä nyt itsestäni! Aion olla jatkossakin reipas ja jatkan työmatkapyöräilyä! Tämä on juuri sitä paljon puhuttua matalatehoista liikuntaa, jota meille tulee liian vähän! 80% treenistä pitäisi olla juuri peruskestävyysalueella.

Be Well,
Sports Lady

3 kommenttia:

 1. Heippa Hanna, nyt on ihan pakko vinkata sulle erittäin toimivaa ja tilavaa Hukka-kassia! Sinne mahtuu tosi hyvin treenikamppeet pyyhkeineen ja tykötarpeineen, toisessa päässä on myös kengille oma tila ja toisessa päässä vähän niinkuin kylmälaukku. Kaikista parasta on, että pyöräillessä kassin saa selän päälle ja 'remmi' menee tuosta edestä.

  Itse pyöräilen lähes tulkoon kaikki matkat ja aikaisemmin tuskailin miten mahdutan reppuun kaikki kamat.. Nyt ongelma on ratkaistu :) Otappa Hukan suuntaan yhteyttä! Nyt kun teillä on postausten perusteella siellä koulutusjuttuja ollut!

  VastaaPoista
 2. Hei, mulla oli ennen käytössä sellanen kassi minkä sai kiinnitettyä helposti tarakalle, ostin pyöräliikkeestä. Nyt mulla mahtuu työlaukku pystyyn etukoriin vaikka se aika iso onkin.

  Kyllä keinoja on :)Tuo Hukka-kassi kuulostaa mielenkiintoiselta, pitäskö käydä vilaseen.

  VastaaPoista
 3. Moi Helga! Kiitos vinkistä. Pitääpä kysellä Hukasta sellaista veskaa. Kuulostaa loistavalle! Minni: ihan totta. Nyt pitää panostaa tähän fillarointilaukkuun, on se vaan niin siistiä liikkua fillarilla.

  VastaaPoista