Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.6.2011

Kahvakuulatuntimme KumpulassaKiitos tämän päivän kuulailijoille! Oli huipputuntilaisia meillä taas. Muutama daami ekaa kertaa kuulat kädessä vetivät 6-8kg kuulilla treenit upeasti läpi. Hienoa! Fiilis oli loistava. 


Aloitettiin alkulämmittelyllä ilman kuulaa. Siitä siirryimme opettelemaan perusliikkeitä kuulan kanssa. Seuraavaksi kuulia heiteltiin autonrenkaaseen joka meillä aina on mukana autossa tunteja varten. Sitten menimme kentän poikki kuulien kanssa. Ensin heitto etuheilautuksella, juoksu kuulan perään ja sitten pään yli viskattiin kuulat taas eteenpäin. Ja sama takaisin toiseen päähän kenttää. Lopuksi teimme aikasarjaa. 4 liikettä ja 4 kierrosta. Jokaisen kierroksen välissä minuutin palautus. Ja ihan loppuun jäähdyttelyt ja venyttelyt!


Seuraavat meidän kuulatunnit ovat ensi viikonloppuna. Lauantaina Kartanonkoskella klo 12.00 ja sunnuntaina Malminkartanossa klo 18.00. 


Ja hei, kahvakuulaohjaajan perusosa -koulutus järjestetään perjantaina Helsingissä. Lisätietoa Trainer4You.fi. Sinne kannattaa mennä kuulailusta innostuneiden, vaikka ei ohjaajan lisenssi haaveena olisikaan. Jatko-osassa vasta edetään sinne ohjaajatasolle ja tämä on kyllä aivan loistava päivä oppia kuulailusta kaikki mahdollinen! Huippuhyvä Tuomo Kilpeläinen, Kahvakuulamies, vetää unohtumattoman kahvakuulapäivän! Vielä ehtii varmasti mukaan jos innostuit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti