Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.6.2011

Comments commentsHei ihanat lukijat!

Teidän kommenttejanne on aina mahtava saada ja ihana kun jaksatte niitä aina laittaakin. Kiitos niistä! Ennen kommentteja tuli enemmän, mutta muuttama kuukausi sitten poistin anonyymin kommentoinnin blogista muutamien ei niin miellyttävien kommenttien vuoksi. Se oli virhe. Blogista katosi se vuorovaikutteisuus… Kaipaan sitä nyt takaisin, mitä blogissa ennen oli enemmän: teidän juttujanne. Ja kaipaan myös sitä, miten teksteistä saadaan asiaa aivan eri tavalla irti kun kirjoitatte sinne omia mielipiteitänne tai kysymyksiänne. Kommenteistanne on iloa niin minulle kuin muillekin lukijoille. Juuri te, lukijat, osaatte kysyä sen oikean, montaa muutakin lukijaa askarruttavan kysymyksen johon en ehkä tekstissäni ole huomannut paneutua. 

Tästä päivästä alkaen myös anonyymit kommentit ovat taas tervetulleita ja toivonkin, että ahkerasti jaksatte niitä tänne taas laittaa. Ihana kuulla mitä mieltä te olette asioista ja mitä niistä ajattelette tai mitä fiiliksiä tekstini teissä herättää. Juuri te olette tärkeä ja olennainen osa blogia. Ja kiitos kun luette, kävijäluvut ovat loistavasti kasvaneet. Minulle tärkeää bloggaamisessa on se, että saan kirjoittaa minulle tärkeistä asioista: hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta...Ja kun saan vielä teitä innostettua ja tsempattua jutuillani niin mikäs sen parempaa!

Seuraavaksi on tulossa juttua kahvakuulatreenistä, jonka voit tehdä vaikka mökillä pihassa tai laiturin nokalla juhannuksena. Miksei sisälläkin jos vettä sataa, mutta rohkaisen kyllä nyt kaikkia sporttaamaan ulkona niin paljon kuin mahdollista. Kun kerran on kesä ja tarkenee :)

10 kommenttia:

 1. Moikka Hanna! Oletko käynyt testaamassa Töölö Gymiä? Mielestäni luin joskus, että olit käynyt, mutta nyt en löytänyt blogistasi, mitä mieltä olit salista. Olemme nimittäin muuttamassa lähelle Töölö Gymiä ja mietteissä on, josko siellä voisi tällainen mummo ruveta käymään? Toki onhan sitten se SVULin uimahalli/kuntosali aika lähellä.

  VastaaPoista
 2. Tässä linkki tutustumiskäyntiini: http://sportslady-h.blogspot.com/2010/11/toolo-gym-vs-sats-eliel-vs-sats.html.

  Käy Töölö Gymillä kokeilemassa ja fiilistelemässä miltä tuntuu, tutustumiskäynnillä. Töölö Gymillä on mielestäni hyvä henki ja salilla osataan käyttäytyä hienosti. Se vaikuttaisi olevan ihan kaikkien paikka. Etkä sä mikään niin mummo ole!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna ja mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kesää ja laita viestiä miltä Töölö Gym vaikutti :)

  VastaaPoista
 5. Hei Hanna,
  Löysin blogiisi jonkin mutkan kautta parisen viikkoa sitten, ja olen ahkerasti lukenut sitä (lue: kaikki kirjoittamasi). Minulla ei ole minkäänlaista Goole-tiliä tai vastaavaa ja kun huomasin, että anonyymikin voi laittaa viestiä, niin päätin samantien tehdä sen. Sulla on upea blogi, josta olen saanut hurjasti ideoita ihan arkielämän pyörteisiin, syömisiin, ja tietenkin urheilemiseen. Ja onnittelut vielä näin myöhässä; kun uskalsit toteuttaa unelmasi! Hyvää kesän jatkoa.

  //Jaana

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jaana! Kiva kuulla ja kiitos kommentistasi! Toivottavasti viihdyt jatkossakin täällä. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 7. Moi Hanna!
  mahtavaa että taas voi kommentoida anonyyminä! : ) En onnistunut jättämään kommentteja aiemmin koska mulla ei ole google-tiliä tms....

  Kuulahullut-päivä vaikutti tosi hauskalta! myös mulla rupee uudet tuulet puhaltamaan ja pääsen pikku hiljaa toteuttamaan omia haaveitani. Toivotaan että vuoden kuluttua saan tehdä töitä haaveilemallani tavalla.

  Aurinkoa ja ihanaa juhannusta!

  Karoliina

  VastaaPoista
 8. Moi Karoliina! Ja kiitos kommentista! Kuulahulluissa oli ihan huippua, ensi vuodelle sinne onkin tullut jo valtavasti ilmoittautuneita, jo nyt :) Tsemppiä uusiin haasteisiin ja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Edelleen menossa mukana myös Helga! Välillä kommentointi on jäänyt, koska googletili on värkännyt.. Salasana ei ole kelvannut, ei edes vaihdon jälkeen.. Joten se on saanut olla. Nyt se näköjään toimii. Toivottavasti jatkossakin!

  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Moi Helga! Kiva kuulla! Toivotaan että toimii jatkossakin :)

  VastaaPoista