Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.7.2011

Como fiilistelya


Comolla on ihania, viihyisia kahviloita


Nakyma jarvelleTorno

Tornon pienia portaita ja kujia oli mahtavaa ihastellaPari kuvaa alkuviikolta Comon centrosta ja Tornosta. Tornoon paase lautalla Comolta, matka kestaa noin puoli tuntia. Ihana pieni kyla.

Sporttiblogini menee nyt aivan aiheen vieresta taman viikon. Mutta lomailu jos mika on hyvinvointia ja hyva ruoka hemmottelua. Tanaan Milanoon katsomaan taideaarteita (ja kauppoja). Ihanaa paivaa!

4 kommenttia:

 1. Ihania maisemia! Tässä alkaa kyllä oma matkakuume kasvaa ihan uskomattomiin lukemiin. Harmi vain, ettei minulla ole ollenkaan kesälomaa eikä siis myöskään matkamahdollisuuksia.

  Minkälaiset mahdollisuudet siellä Comolla on vaikkapa juoksulenkkeilyyn? Pääseekö helposti sivuteille/poluille juoksemaan vai joutuuko kipittelemään kovasti liikenteen seassa?

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä. Itse olen kerran käynyt Comolla pääsiäisen aikaan ja täytyy sanoa, että ihastuin paikkaan oitis. Olimme reissussa huhtikuussa, taisi olla vuosi 2009, jolloin oli jo todella lämmintä, ja kukat kukkivat kauneimmillaan.

  Todella kivaa, että jaksat ja viitsit sieltä kaiken ihanuuden keskeltä vielä bloggaillakin.

  -jaana-

  VastaaPoista
 3. Moi Terpu!

  Comolla on varmasti ihanin juosta rantabulevardia. Tai sitten reippaasti kukkuloille seikkailemaan, niin kuin minä :) Mutkikkaita teitä ja mäkiä ylös ja alas. Siellä on mahdollista myös lähteä "vaeltamaan" kauniita reittejä ylöspäin.

  VastaaPoista
 4. Moi Jaana! Como on ihana paikka. Ja tämä olikin jo 3.s kerta mulla siellä. Aina ihanaa löytää joka kerta kaikkea uutta kivaa sieltä. Nyt oli alkuviikon kyllä viileämpää kuin Helsingissä :)

  VastaaPoista