Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.7.2011

Ihana lomapäivä

Oi mikä päivä Yyterissä! Jos vain olet tulossa ikinä Poriin, on Yyteri Beach nähtävä ehdottomasti. Kilometreittäin valkoista hiekkaa ja kauniita dyynejä.


Pori Jazzien yhteydessä siis sinne! Jazzit polkaistaan käyntiin lauantaina 9.7 ja seuraavalla viikolla on jazzien pääviikonloppu. Lauantaina alkaa myös Kids Festival, jossa on paljon kivaa ohjelmaa lapsille piknik konsertteineen. Tämä tyttö tullaan näkemään taatusti Kirjurinluodon Arenan piknik konserteissa, niin lasten- kuin aikuistenkin jazzeilla. Vuoden paras ja ainoa festari mulle :)


Illan kruunasi Porihallin mahtava Zumba tunti, jonka piti Tomi. Olen muutaman kerran ollut zumbassa ja täytyy sanoa etten ole aiemmin innostunut. Ystäväni Maarit sai minut tänne houkuteltua (tai mua nyt ei koskaan tarvitse kyllä houkutella kun urheilusta on kyse) ja lähdin vähän sillä asenteella että okei, tää on taas yksi jumppa-zumba. Mutta tätä tuntia on pakko hehkuttaa: aivan parasta jorausta! Mahtava fiilis!

2 kommenttia:

  1. Yyteri on kyllä ihana paikka! Kuumana kesäpäivänä tuntuu kuin olisi etelässä. Palmut vain puuttuvat. Moni ei taida tietääkään kuinka iso ja hieno ranta on. Rantavesikin on niin upea ja lapsiystävällinen.

    Porilaisena yhdyn siis sanoihisi :)

    VastaaPoista
  2. Ihan totta. Moni tuttuni pääkaupunkiseudulta on jaksanut ihmetellä tätä paikkaa. Ei kuulemma uskoisi Suomessa olevansa. Ja lasten kanssa aivan loistava rantsu!

    VastaaPoista