Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.7.2011

Superfood jälkkäri


Eilen loihtimaani suklaata sekä mansikoita jälkkäriksi tänään lounaalla. Ihanaa torstaita!

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta! :) Täytynee itselläkin tehdä taas välillä jotain suklaaherkkuja!

  VastaaPoista
 2. Tuosta ei jälkkäri voi paremmaksi enää muuttua :)

  Mulla olisi sulle muutama kysymys liittyen pt-koulutukseen ja ravinto-ohjaukseen.

  Olen nimittäin tässä pohtinut pitkään tulevaisuuden kutsumustani ja nämä kaksi vaihtoehtoa tuntuvat kaikkein parhaimmilta tällä hetkellä. Oliko kouluttautuminen kallista? Voiko näillä elättää itsensä? Kauanko kouluttautumisiin meni aikaa? Vaaditaanko koko homman aloittamiseen erityisen hyvää kuntoa?

  Vielä olisi varmasti paljon muutakin kysyttävää, en vain saa päähäni... Tahto ja motivaatio on kuitenkin kohdallaan ja haluaisin kovasti tehdä tästä liikunnasta ja ravitsemuksesta elämäni ammatin. Sinä vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä, jonka puoleen on hyvä kääntyä näissä asioissa ja varmasti osaat auttaa :) Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Moi Insensibility! Ja sori kun vastaus on viipynyt! Kouluttautumisen hinta hieman riippuu siitä mitä kaikkea siihen otat. Pt-koulutusputkesta saa meillä T4U:lla alennuksen, kun tekee koko hoidon (hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja pt). Siihen kun päälle lukee vielä extrana ravintovalmentajaa, functional trainingia jne. on varmasti töitä tarjolla. Ja ilman näitä lisukkeitakin varmasti työllistyy. Kouluttautumiseen menee koko elämä :) Okei, koulutusputki kesti n. 9kk. Hyvä kunto on eduksi muttei välttämätön. Meidän kurssilla oli kaiken ikäistä ja tasoista porukkaa ja eri ammateista. Ja ihania ihmisiä olivatkin. Suosittelen kyllä lämpimästi!

  VastaaPoista
 4. Lämpimät kiitokset vastauksestasi :) Innostus jatkuu!

  VastaaPoista