Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.7.2011

Ruokaa ruokaa ruokaa

Kiitos lahettamistanne kommenteista. Koska ollaan reissussa ja yritan pikaisesti paivittaa blogia aina sopivan tilaisuuden tullen, vastaan niihin luultavasti vasta kotona. Nyt pakko laittaa taas ruokapostaus, Tina ja Ettore laittavat niin superhyvaa ruokaa!
Kasvispastan ohje on Israelilaisesta keittokirjasta

Paprikaa, juustoja, leipaa, tomaattisalaattia paaruoaksi



Dinner


Riisia alkuun illallisella
Ayriaiskeittoa, alla leipaa

Paprikaa, salaattia, leipaa
Oi mitka ihanat tarjoilut meilla taas olikaan. Taalla ei yksinkertaisesti voi kieltaytya herkuista, mietin sitten kotona mita syon. Ruoka on kaiken lisaksi niin hyvaa, etta sita on pakko syoda ja paljon :)

Keskiviikon illallisesta on pakko kirjoittaa enemman. Alkuun soimme pohjois-Italialaista erikoisuutta: Pizzoccheri della Valtellina:a (pastaa, perunaa, juustoa, pinaattia...). Alkuperaiseen reseptiin tulee myos paljon voita, mutta tahan oli laitettu vain vahan voita. Secondi Piatti oli aivan mahtavaa Ettoren valmistamia taytettyja kesakurpitsoita, Zucchini. Kesakurpitsat on taytetty jauhetulla leivalla, kananmunalla, parmesanilla seka yrteilla. Aivan taivaallisen ihanaa! Sitten munakoisopaistosta ja leipaa seka dolcina jaateloa, melonia ja Limoncello -liikoria.
Pizzoccheri della Valtellina (pasta oli tassa paketissa). Ihana ruoka oli valitettavasti jo syoty kun tajusin hakea kameran...

Zucchini


Miettikaa millaisista herkuista saan nauttia joka paiva! Comon paras keittio on taalla!

2 kommenttia:

  1. Nam! vesi herahti kielelle :) ja samalla tuli hirvee hinku valmistaa italian herkkuja, varsinkin zucchineita.....hauskaa loppulomaa!

    Karoliina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Karoliina! Kyllä, herkut olivat ihania ja kannatti niistä nauttiakin :)

    VastaaPoista