Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.7.2011

Puhdistamon Superfoodit

Viime viikolla Porissa missasin Puhdistamon tuote-esittelyn Woimatilalla, suklaajuttuja metsästäessäni. Tänään tapasin heidän mahtavan ystävällisen edustajansa täällä koti-Helsingissä, ja sain ihania suklaa raaka-aine juttuja vaikka mitä mukaani testiin. Mahtavan lomapäivän päätteeksi tällaisia ihania suklaajuttuja! Taas tulee siis ruoka-aiheista päivitystä, eikä vieläkään sitä treenivinkkiä, pahoittelen :)
Rakkauspakkaus oli yksi tuotteista, mitä sain testiin. Puhdistamo on ratkaissut kalliiden superfoodien ongelman. Kun haluaa tehdä superfoodeista jotain, on ostettava monta pussia ties mitä. Rakkauspakkauksessa kaikkea on sekoitetttu valmiiksi sopivassa suhteessa. Ja tällä paketilla varmasti onnistuu, kun asiantuntija on miettinyt suhteet oikein puolestasi. 


Tällä saa tehtyä pirtelöitä. 3-4 rkl jauhetta sekoitetaan 2dl nestemäärään. Sen voi sekoittaa joko kaurajuomaan tai luomu/raakamaitoon. Vesikin menettelee. Joukkoon voi lisätä vähän makeutusta, hunajaa vaikka. Pirtelöön voi laittaa myös kanelia tai cayennea. Testasin tätä heti: maitoa, 4 rkl jauhetta ja agave-siirappia makeuttamaan. Nam mikä iltapala!


Suklaaseen "Rakkaus Pakkaus" taipuu, kun lisäät siihen kaakaovoita, agavesiirappia ja kookosöljyä. Oma henk.koht lempparini on suklaa, jossa on sekä kaakaovoita että kookosöljyä. Viime viikon satsista puuttui kaakaovoi ja paljon muita lemppariaineksiani. Tätä suklaata aion kokeilla pian!


Toinen tuote, kaakaopavut, tulevat loppuviikosta myyntiin heillä. Kaakaopavut ovat kaiken lähtökohta, niistä kaikki muut raaka-aineet tehdään. Sain myös kaakaovoita ja Celtic Sea -suolaa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti