Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.7.2011

KesäjalatJoka kesä on ollut pakko saada geelit varpaisiin. Ne tekevät jaloista huolitellut ja kaikki sandaalit näyttävät hyvältä. Porissa lomaillessa sain päähäni ottaa taas kesävarpaat, sillä ajan puutteen vuoksi en tätä aiemmin ole ehtinyt toteuttaa. Tuttavani Suvin suosituksesta (kiitos loistavasta vinkistä!) varasin Hair Hunters'sta ajan. Liike sijaitsee Porin kävelykadulla, Yrjönkatu 20:ssa. 


Ja kiitos Kairille loistavasta työstä. Juoksun ryvettämät jalkani on pelastettu ja näyttävät taas edustuskelpoisilta.

Täältä matka jatkui suklaaostoksille. Siitä erillinen postaus tulossa! Ihanaa päivää ja ihanaa lomaa teille muillekin lomalaisille! Mä olen kyllä omasta lomastani nauttinut täysin siemauksin, hienoa!

6 kommenttia:

 1. Tyylikästä työtä!
  Mutta miten kauan nuo geelit pysyvät?
  Varsinkin kiinnostaa kuulla tämä sinulta, Hanna, jonka jalat ovat kulutuksella lenkkitossuissa keskivertoa kansalaista enemmän.

  VastaaPoista
 2. Tämä on nyt 4:s kesä kun olet geelit ottanut. Ne ovat pysyneet ihan loistavasti ja pitkään. Kun kynnet kasvaa, olen viilannut niitä itse ja laittanut vähän väritöntä lakkaa. Lopulta olen viilannut geelit kesän lopussa pois kokonaan. Varpaissa mulla pysyy parhaiten, käsissä en voi enää pitää rakennekynsiä. Tykkään! Ja tähän paikkaan olin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Ciao Hanna!
  Suunnitteletko treeniohjelmia ilmaiseksi netin kautta?

  VastaaPoista
 4. Kauniit varpaankynnet, melkein tekisi mieli itsekin hommata...

  VastaaPoista
 5. @Anonyymi: olen tänne blogiin laittanut treeniohjeita aina silloin tällöin

  VastaaPoista
 6. @Mielikaunis: ovat kyllä hyvännäköiset, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista