Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.7.2011

Lago di ComoViimeinen lomaviikko lähtee huomenna käyntiin ja sinivalkoiset siivet kuljettavat minut ja äidin Milanon kautta Como -järvelle! Äiti vie minut Italiaan äiti-tytär matkalle, ihanaa! Olen reissanut paljon eri puolilla saapasmaata. Useita kertoja Roomassa, Firenzessä, Anconassa, Como-järvellä, Liquriassa, Porto Finossa, Napolissa... Comolla ollaan käyty äidin kanssa pari kertaa aikaisemminkin, tai äiti on käynyt vähän useamminkin. Meillä on siellä italialainen tuttavaperhe, Vaghit. He puhuvat vain italiaa. Isoäiti puhuu vähän englantia, isoisä saksaa, perheen isä vähän paremmin englantia, hänen vaimonsa portugalia... Ja pikku bambinot vain tietysti Italiaa. Englanti ei siis ole kovin vahva kieli tässä perheessä ja pääsenkin käyttämään taas italian ja saksan -kielen taitojani. Oi miten odotan reissua! Ihanan nähdä rakkaat tutut siellä. 


Syöminen italiassa on tunnetusti taidetta. Vaghit näkevät aina kovasti vaivaa ja pöydät notkuvat aamusta iltaan. Mozzarellaa haetaan hallista tiettynä päivänä, toisena päivänä myytävänä on kania ja päivän menu riippuukin aina siitä mikä kauppias/tuottaja minäkin päivänä on Comolla tarjoamassa upeita raaka-aineitaan. 


Shoppaamisen aion jättää minimiin. Kirpparilla urakoituani koko viikonlopun, tulin siihen tulokseen että en tarvitse mitään. No ehkä kengät ja/tai laukku on ihan pakko saada kokoelmiini jatkeeksi... Saa nähdä kuinka ensi viikolla tulee postauksia reissusta, tuleeko niitä :) Minut tuntien tulee. Ihanaa alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

 1. Ihanalta kuulostaa, Ikuisena Ranskafanina jouduin kääntämään kelkkani Italian suuntaan Rooman koettuani. Nyt suunnitelemme ensi kevään keikkaa Como-järven maisemiin :)
  Nauttikaa täysin siemauksin!
  Olen huono jättämään jälkiä käynnistäni, vaikka päivittäin täällä käyn kurkkimassa.
  Jos saan pyytää kirjoitusaihetta, niin "jumppakengät", millaiset ovat kahvakuulaan kaikkein parhaimmat?
  Tarvitseeko jumpilla/salilla olla myös pronaatiotuki, jos/kun tarvitsee juoksukengissä tätä ominaisuutta?

  VastaaPoista