Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.7.2011

No Fear Of Hights

Olin päättänyt nukkua pitkään nyt aamuisin kun on loma. Jostain kumman syystä olen herännyt sekä eilen että tänään puoli kuudelta. Se on tottakai pitänyt hyödyntää ja lähteä aamulenkille. Eilen aamulla lenkkini oli "mummohölkkää" (niin kuin yksi asiakkaani kuvasi hiljaista jolkottelua peruskestävyysalueella) ja tänään kävelin todella reippaasti. Ei voi mitään, olen aamuihminen. Aamut lähtevät vain niin parhaiten liikkeelle kun nousee sängystä ja laittaa heti lenkkarit jalkaan. 

Aamulla on ihan hiljaista, kaupunki vasta herää. Lenkillä jotenkin omatkin ajatukset selkiytyvät parhaiten. Siitä saa vain virtaa tosi paljon. Katsoin viikonloppuna "The Tourist" leffan ja siinä oli yksi ihan lempparibiiseistäni: Katie Meluan No Fear of Hights. Sitä tuli kuunneltua viime kesänä niin paljon. Ja näinpä se soi taas tänään aamulla iPodissani tuolla tihkusateessa kävellessäni. Ihana biisi! Niin aamulenkistä, kuin tästä biisistäkin saa aivan loistavan hyvän fiiliksen.


2 kommenttia:

  1. Moikka Hanna, kannattaa käydä laittamassa bloggerin asetuksista, kohdasta sähköposti ja mobiililaitteet, päälle mobiilimalli. Meille ketkä seuraavat blogiasi puhelimen kautta, on huomattavasti mukavempaa ja helpompaa lukea postauksiasi. Ja kommentoiminenkin on sata kertaa helpompaa

    VastaaPoista
  2. Moi Tiina! Kiitos vinkistä! Nyt on asetus kytketty päälle, toivottavasti nyt onnaa :)

    VastaaPoista