Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.9.2011

Maanantaiaamun ajatuksia

Aloitin tämänkin aamun tunnin kävelylenkillä. Rakastan aamujen hiljaisia hetkiä kun maailma vasta herää. Tunnin kävely ja sinä aikana ehtii miettiä monet asiat. Tiedän, mielenkin pitäisi relata. Itse kuitenkin saan aina parhaat ideat lenkillä ja siinä ehtii suunnitella päivänkin asiat loistavasti. Eikö se niin mene, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)


Eilen lähdin klo 6.00 ovesta ulos ja oli vielä ihan pimeää. Sunnuntaiaamut eroavat arkiaamuista kyllä huikeasti. Kun ihmisiä ei tähän aikaan ole liikkeellä (kuka hullu lähtee lenkille klo 6.00 sunnuntaina?), näkee tosi paljon eläimiä. Eilen minua käveli kettu vastaan ja se ei ollut mikään ihan pieni. Häntä viuhuen se hyppeli takaisin pusikkoon. Linnut taas olivat niin kesyjä, että eivät minua kävelytiellä vaivautuneet edes väistämään, seisoa pönöttivät keskellä tietä. Ja pupuja loikki sinne tänne. Aika hienoa!


Viikonloppuna ajelin länsisuomeen päin ja matkalla on aivan pakko aina pysähtyä Kyläpelimannissa. Sieltä tarttui mukaan kaurahiutaleita ja vehnäleseitä...
Parasta mitä tiedän: puuro, jossa macaa ja lucumaa ja mustikoita sekä raejuustoa kaveriksi
Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyläpelimannista saa muuten aivan ihanaa ohrapuuroa! Kun pyytää voilla eikä hillolla :) Ennen aina ohi ajaessa oli pakko hakea sieltä pussillinen voisilmäpullia, mutta nykyään tuo puuro maistuu paremmin ;)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos vinkistä, sitä pitää maistaa seuraavaksi! Kuulostaa ihanalle. Niiden pullat ja leivät on kyllä myös aivan parhaita.

    VastaaPoista