Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.9.2011

Sports Ladyn uudet haasteet CocoVi'lla

Oi mun on pitkään tehnyt mieli teillekin kertoa tämä loistava uutinen... Ja se tulee tässä!

Uudet tuulet alkavat puhaltaa tämän tytön elämässä kun alan lokakuun alussa vetää CocoVi Bar'eja Helsingissä. Olen aivan innoissani uudesta, mahtavasta, haasteellista työstä! Tämän ohella teen myös vähän PT:tä edelleen, mutta pääpaino tulee olemaan CocoVi:n Barien pyörittämisessä. 


Jos et ole kuullut vielä CocoVi'sta niin minäpä vähän valaisen tilannetta. CocoVi on vuonna 2007 perustettu ravintorikkaiden elintarvikkeiden, superfoodien, maahantuoja. Heidän avainsanojaan ovat alusta asti olleet "laatua edullisemmin". Kohtuullinen hinta, korkea laatutaso ja läheinen yhteistyö on mahdollistanut sen, että CocoVi superfoodit löytyvät jo yli 500 jälleenmyyjältä Suomessa. Tuotteita myyvät esim. Ruohonjuuri sekä Life -myymälät ja erilaiset luontaistuotekaupat. Myös jostain ruokakaupoista (lähikaupastani Mustapekasta mm!) voi bongata CocoVin tuotteita. 


Ravintorikkauden lisäksi superfoodit antavat mahdollisuuden monelle vähäosaisemmalle maalle. Siksi CocoVi on valinnut yhteistyökumppaneikseen pieniä ja keskisuuria tuottajia ympäri maailman, joissa työskenteleviä ihmisiä arvostetaan ja pidetään tasavertaisina yksilöinä. 


Oma kosketukseni superfoodeihin tuli raakasuklaan valmistamisen kautta. Sittemmin olen alkanut käyttää superfoodeja päivittäin. Hyllystä löytyy kaakaojauheen ja -nibsien lisäksi chiasiemeniä, macaa, lucumaa, mulperi- ja goji sekä inkamarjoja. Laitan niitä puuroihin, rahkoihin, teen smootheja ja pullankin päälle on kaakaonibsejä eksynyt. Niihin jää koukkuun! 


Sports Lady toivottaakin kaikki teidät tervetulleeksi CocoVi Baareihin. Toinen sijaitsee Kampissa Ruohonjuuressa ja toinen Erottajalla Green Dress -liikkeen yhteydessä. Kannattaa käydä tutustumassa ihaniin superfood herkkuihin ja minut näet siellä sitten lokakuussa!

10 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, Onnea uusiin haasteisiin! Tulen varmasti piipahtamaan ja testaamaan Cocovi barin tarjontaa.

  VastaaPoista
 2. Oho! Onneksi olkoon! Tuo on työ, josta itsekin innostuisin! :)

  Ps: täällä innokas piipertäjä jos tarvitsette lisätyövoimaa... ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea, hieno juttu! Kun uskaltaa tehdä ratkaisuja omaa sydäntään kuunnellen uusia hienoja mahdollisuuksia ilmestyy väistämättä eteen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Henrica! Olen kyllä tosi innoissani tästä!

  VastaaPoista
 5. @kaunisolo: ihan totta. Kyllä kannattaa kuunnella sydäntään, vaikka ei se tie aina ruusuisin välttämättä aluksi ole.

  VastaaPoista
 6. Onnea! Tilaisuuteen pitää aina tarttua, kun se oikea osuu kohdalle. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana juttu. Olen niin onnellinen sun puolesta ja ihailen rohkeuttasi! Tsemppiä uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 8. Moi Lilya! Kiitos tosi paljon :)

  VastaaPoista