Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.9.2011

Supersunnuntai Superfood koulutuksessaSunnuntaiaamusta ajelin Vantaalle CocoVi:n ja Solgar Nordic'n koulutukseen. Aamun aloitti Paula Heinosen räväkkä presentaatio "8 askelta optimaaliseen terveyteen Superfoodeilla, Solgarin ravintolisillä ja luontaiskosmetiikalla" Ensin pureuduttiin hieman funktionaalisen lääketieteen maailmaan ja sitten käytiin läpi mm. seuraavia asioita. - Optimaalinen ravitsemus/ruoansulatus
- Hyvä maksan toiminta
- Vahva immuniteetti
- Tulehdustekijöiden tasapaino
- Hormonitoiminnan tasapaino
- Hermoston terveys
- Lihaksiston ja luuston vahvuus
- Riittävä solujen energian saanti
CocoVi:n markkinointia sekä viestintä- ja pr-palettia meille avasi Sami Sundvik. 


Sitten Jaakko Halmetoja piti oman mielenkiintoisen presentaationsa superfoodeista, joka avarsi erinomaisesi sitä miksi superfoodeja kannattaa käyttää ja mikä niistä tekee superfoodeja. 


CocoVin superfoodeista niin ikään esityksen piti Heikki Harju (personal trainer, ravintovalmentaja). Hän kertoi meille siitä miten arkikäytössä voidaan käyttää superfoodeja. Presentaatiossa käytiin läpi miten superfoodit toimivat VHH (vähähiilihydraattinen)-ruokavalion lisänä, kuinka kuka tahansa voi hyödyntää superfoodeja, miksi nimenomaan superfoodeja, kuinka laihduttaja hyötyy superfoodeista jne. 


Päivän lopuksi kuulimme vielä Solgar Nordicin Altti Parviaisen ja Timo Lehdon esitykset heidän tuotteistaan. 


Nyt ei näistä sen tarkemmin, mutta tulen varmasti kirjoittelemaan myös yllamainituista aiheista omassakin blogissa. Viisastuin päivän aikana taas todella paljon, huomenna onkin mukavaa aloittaa työt CocoVi:lla. Mahtavaa :)
Ja tässä meidän huippua CocoVi Bar jengiä koulutusta kuuntelemassa

3 kommenttia:

 1. Hih, kuvaan on tallentunut se kuinka tarkastelemme sinua uteliaina ja hieman ujoina;) Ollaanpas me kerrankin asiallisen ja rauhallisen näköisiä:D

  VastaaPoista
 2. Musta toi on kiva kuva teistä :)

  VastaaPoista
 3. Paula Heinonen on kyllä ihan paras! :) Varmasti mielenkkintoinen luoento hänen pitämänään, olen ihan aavistuksen kade ;)

  -Anna-

  VastaaPoista