Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.9.2011

Treenattavani Katja

Katjan kanssa aloitimme 3 kk sitten treenaamisen ja pyysin häntä nyt vastailemaan muutamiin kysymyksiin. 


1. Mikä sai sinut ottamaan Personal Trainerin?

Halusin taas löytää ilon liikkumiseen, jojoilin treenamisen kanssa pitkään joten halusin oikean ohjelman juuri minulle sekä tsemppaajan rinnalleni jotta tavoitteeni toteutuisi.

2. Miltä 3 kk valmennus on tuntunut ja mitä olet oppinut?

Mahtavalta :) Liikkumisen ilo löytyi taas, väsymys hävisi ja päivittäinen jaksaminen parani.

Itselleni koin ns päivittäisen ohjelman oikeaksi tavaksi liikkua, ei tarvitse kuin katsoa edellisenä päivänä seuraavan päivän ohjelma ja sen mukaan taas mennään :) Kun tähän sitoutuu 100 % siitä "lusmuaminen" tulee erittäin vaikeammaksi jopa mahdottomaksi.

Harjoittelu-ohjelma tarvitsee tuekseen myös oikean ruokavalion, kun nämä molemmat ovat tasapainossa huomaa miten liikkuminen tuottaa tuloksia ja miten hyvä fiilis tulee joka suorituksen jälkeen.


3. Kuinka sinulle asetetut tavoitteet mielestäsi toteutuivat?

Tavoitteeni oli saada hyvä olo liikkumisesta oikeilla opeilla sekä löytämään ajoittain kadonnut motivaatio. Kaikki tämä toteutui :)

Hankalinta oli sopeuttaa syöminen ja ennen kaikkea löytää oikea ruokavalio treenamiseen, mutta ajan kanssa siihenkin pääsin mukaan. Pieniä annoksia 5-6 krt päivässä ja muista juoda vettä päivän aikana, paljon :)
 


4. Kerro omin sanoin jotain projektistamme.

Hannan löysin hänen bloginsa kautta, mihin törmäsin aivan sattumalta, seurattuani blogia jonkun aikaa otin Hannaan yhteyttä ja siitä se sitten lähti :)

Itselleni oli Personal Trainerin valinnassa tärkeää että hän on sitoutunut työhönsä, tietää mitä puhuu ja ennen kaikkea tekee. Blogista näkee miten Hanna nauttii liikkumisesta ja kaikesta terveellsestä, unohtamatta pieniä herkkuhetkiä mutta nekin myös kohtuudella :)

Hänestä myös huomaa miten liikkumisesta on tullut hänelle elämäntapa, toivon ja uskon että pieni määrä tarttui tästä myös minuun harjoittelujaksomme aikana.

5. Risuja ja ruusuja Hannalle :)

Ruusuja ja paljon, mahtava treenari ja tukija yhteisen projektin aika. Paljon opittua asiaa mistä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti