Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.12.2013

Hattutyttö is back ja vapaapäivän ohjelmaa

Winter is here - hattutyttö is back
Oi mikä lauantai meillä on ollut! Kunnianhimoinen ajatus oli alunperin aamulla mennä salillemutta sen sijaan me nukuttiin pikkumiehen kanssa kymmeneen astiJa jopas tulikin kiire lähteä aamutouhuistaMentiin Jarnan ja Paavon kanssa Kaapelitehtaalle katsomaan Talvisirkustaja sieltä suunnistettiin syömään vähän niinkuin pikkujouluhengessä.

Yleensä ravintolat Helsingissä ovat kaikkea muuta kuin lapsiystävällisiäAnteeksi vainMä en ole ollut koskaan sellainen äitijoka olisi pakottanut lapsen istumaan pöydässä kauniisti ja hiljaaSe ei vaan ole lapsista kivaaja eläväinen nuorimies ei vain istu siihen muottiinLasten ehdoilla mennään aina ja tänäänkin paikka valittiin täysin heidän mukaansa.

O'Learys Forumissa oli todella positiivinen yllätysTullessamme sisälle pojat saivat askartelujututja kun ne olivat erilaiset ja tuli paha mieli (tottakai) asiasta ei tehty numeroa vaan ystävällisesti tuotiin toiselle myös samanlainen paperiRuuat tuotiin lapsille ensin ja äidit nyt viihtyvät kun saa vain istuaIhanaa! Ja meidänkin ruuat tuli ihan hyvissä ajoinSitten pojille tuotiin ilmapallot ja tarjoilija vielä innosti heitä pallottelemaanJa äidit sai syödä rauhassa ja pitkäänTällaista lapsiystävällistä palvelua on saanut viimeksi jossain reissussa.

Ja sitten itse asiaanRuokaanKun menen ulos syömään niin syön tasan jotain muuta kuin yleensä kotonaFajitaksia kanalla tänäänAah (kaikki meni)! Ei mitään järkeä vetää ravintolassa samaa kuin kotona!


I'm so gonna eat this all! 

Ruuan jälkeen käytiin joulumarkkinoilla hattuostoksilla ja tsekkaamassa Stockan jouluikkuna legoistaSitä pojat jaksoi katsoa pitkäänMulle on muodostunut tietynlainen hattuaddiktio ja näitä karvahattuja olen hankkinut aina kerran vuodessajostain kun löytyy joku kiva ja mieluusti edullisestiTämän uuden ihanuuden sain tingattua taas hyvään hintaanLapsi tinkasi itselleen myös hatun ja tossutkin vieläIhana päivä ja täydellistä lepoaIhania ihmisiä ja niin hyvää seuraa! Kiitos <3uus karvahattu vol 4 year 2013 - love this! 
Jarna ja mä joulukadulla 
Ja sitten koti-iltaaSaa valvoa ja ehkä vähän syödään taas jotain hyvää! Nautinnollista viikonloppua kaikille!


lapsen uudet pehmotossut
Much love
Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihanat karvahattu ja tossut. Nyt kun on niin kylmä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja oli muuten niin lämmin tuo hattu tänään luistelemassa. Karvahatut on kyllä mun heikkous :-)

      Poista