Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.12.2013

Thursday dinner & Christmas feeling


Mä olin niin odottanut pyhien alkamistaPerjantaina kävin kaupassa ostamassa vähän "parempaa" ruokaaGraavattua siikaasavustettua kalkkunaavuohenjuustoakasviksia ja herkkujakinMä oon juhlaihminenVaikka vieraita ei olisi tulossakaanniin Suomen Itsenäisyyspäivä on sellainen päivä mitä kuuluu juhlistaa  
Eilen oli ihana tulla töistä kotiinkun oli siivonnut ja joulukoristellut kodinIllalliseksi oli vuohenjuustosalaattiaTänään relaamista ja piparkakkutalon rakentamistaTreenit ajattelin hoitaa TRX'llä. Pikkumiehen energiat käydään päästämässä ulos Hoplopissa! Käydään ehkä joulumyyjäisissä pyörähtämässä ja sitten tottakai katsotaan linnanjuhlat!

Aloitin jo keskiviikkona joulufiilistelyn ja joululaulujen soittamisenSiivosin ja koristelinFiilistellään nytsillä parin viikon kuluttua me ollaan jo lämpimässä ja Suomen joulutouhut jäävät kauas taakse.

Ei mitään sen suurempia juhlallisuuksia luvassa tänään, kunhan otetaan rennosti ja vietetään Suomen Itsenäisyyspäivää kotitunnelmissa pikkumiehen kanssa <3 Nyt vois varmaan nousta täältä peiton alta ja vaihtaa yöpaidan vaikka treenivaatteisiin! Asentaa ne TRX't oveen ja vähän treenata! Mutta onpa ihanaa vaan olla kaikessa rauhassa kun ei ole kiire mihinkään!Ihanaa ja rentouttavaa Itsenäisyyspäivää kaikille! 

Niin ja eilen tuli jo kivasti heti ilmoittautumisia näihin pienryhmiin! Kannattaa olla nopea ja ilmoittautua pian! Tammikuu on loistava aloittaa kuntoremontilla ja vielä niin huokeaan hintaanTäältä lisää Sports Ladyn Kuntoremontista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti