Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.12.2013

Vuoden lopun fiilistelyjä


Oon ottanut edelleen rennosti urheilujen kanssaTRX'ää tein kotona Tapaninpäivänä ja sitten perjantaina kävin salillaKävelyllä on kyllä tullut käytyä ja kroppa näköjään edelleen kaipaa vähän lepoaOli ihana olla reissussa koko viikko tekemättä mitäänSe tekee välillä hyvää! Eilen tehtiin treenattavan kanssa pitkä kävely ja tänään olin Katjan kanssa Viikin upeissa maisemissa.


näkyy sitä valoakin tuolla kaukana kun oikein zoomaa

näin paljon värejä vaikka on uuden vuoden aatto ja pitäis lunta olla
Lomapäivinä oonkin nauttinut eniten ystävien seurastaja siitä että ei oo kiire mihinkäänTunnit on vielä joulutauolla ja monet asiakkaat lomallaToisten kanssa on jo otettu välipäivinäkin treenejäMutta paljon on ollut myös vapaata ja sen olen hyödyntänyt kavereiden kanssa kaikkea kivaa tehdenkun pikkumies meni isälleen muutamaksi päiväksi

Jarnan kanssa oltiin lauantaina Viattomien Lasten Päivän konsertissaJohanneksen kirkossaja se oli kyllä upeeta! Ihan mielettömiä esityksiä ja itkulta ei voinut säästyäSunnuntaina taas pidettiin kiva ilta Eevan ja Katjan kanssaLaitoin meille dinneriä ja laulettiin Sing Staria (harvinaista herkkua toi laulaminen)! Ihania ystäviä mulla ja ihana kun ootte olemassa! Näihin mukaviin tunnelmiin alan valmistaua iltaa varten Birgitan kanssa! Ja tää onkin sitten ensimmäinen uusi vuosi kaupungilla lapsen syntymän jälkeen!

dinnerillä lauantaina

laulua sunnuntaina
Tässä vielä pari kuvaa meidän ruuista sunnuntain lauluilllastaUunivihanneksiin ja kanaan löytyy resepti täältäSelleri-manteli keittoon täältä ja sitten alkuruokana oli myös lohisalaattia.

Lohta ja pinaattia

vaaleaa kvinoaa (huuhtele ja keitä ohjeen mukaan)
pinaattia (pese ja kuivaa hyvin)
omenaa (kierittele pienet palaset sitruunan/limen mehussa)
savulohta
seesaminsiemeniä (paahda hetki pannulla)

manteli/selleri keitto 
lohta ja pinaattia 
uunivihanneksia ja kanaa
Tulossa seuraavaksi postausta siitäkuinka ensimmäinen vuoteni yrittäjänä on sujunutFiiliksiä ja tapahtumia vuoden varrelta! Huomenna alkaa myös oma valmistautuminen tulevaan vuoteen ja ihan vinkkinä kun mietitte niitä uuden vuoden lupauksianiin kahdelle treenattavalla löytyy tilaa! Ja myös Kuntoremonteissa on tilaa! Lisää infoa löydät täältä

Ja kuinka se Sports Lady sitten eroaa niistä muista valmentajista? Varmasti niinettä motivaation antaminen on yksi tärkeä osa valmennustaOsa valmentajista on sitä mieltäettä valmentaja ei ole mikään motivaation lähde ("vain huonot valmentajat lupaavat auttaa asiakkaan motivoimisessa") ja sitä ei voi purkistakaan syödäEli jos asiakkaalla ei sitä oleja homma menee puihin niin syyttäköön itseään. No se on varmasti ihan fine toisten kanssamutta mä taas ajattelen asiasta eri tavalla ja oikeasti mietin kaikkien mun treenattavien tilannetta ainaja yritän tehdä kaikkeni jotta sitä motivaatiota pidettäisiin ylläSe on yksi valmentajan tehtävistä mun mielestävaikka toiset muuta ajattelevatkin! Paljon on erilaisia valmentajiamutta niin on treenattaviakinYksi sopii toiselle ja toinen taas toiselleMä lähden aina siitä että ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ja asiakkaat ovat mulle oikeasti tärkeitä ja toivon jokaisen onnistuvan! 

Olipas tää postaus nyt varsinainen sillisalaatti! Mutta nyt haluan toivottaa Teille aivan mahtavaa Uutta Vuotta ja kiittää kaikkia Teitä upeita lukijoita tästä taas kuluneesta vuodesta! Kiitos myös upeille yhteistyökumppaneilleni ja taas kerran teille kaikille upeille ja ihanille ystäville jotka olette minua matkan varrella auttaneet! Kiitos kiitos kiitos! Ja erityisesti kiitos aivan parhaille asiakkailleniUpea vuosi takana ja ensi vuodesta tehdään vieläkin upeampi! Nauttikaa Uuden Vuoden juhlista ja huomenna taas back to basics eiks niin? Viettäkää ihana ilta!

Much love,
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti