Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.12.2013

Viikonlopun tyttöjuttuja ja sunnuntain kuulahommiaToivottavasti kaikilla ollut hieno viikonloppu! Mulla on ollut erittäin hieno viikonloppu ja siksi myös vähän blogihiljaisuutta. Kiitos siitä ihanalle Maritalle! Mä sainkin rakkaan ystävän koko viikonlopuksi kylään ja aika meni kuin siivillä. Lauantai pyörittiin kaupungilla ja käytiin vain kääntymässä kotona. Illalla käytiin tanssimassa ja olipa mahtava salsailla ihan kunnolla. Tänään hain vielä viimeiset joululahjat ja reissua varten hankinnat kaupungilla! Tiistaina me lähdetään! Dubai calling!! Aurinkoa ja uimista pikkumiehen kanssa kaksin viikko!

Tänään päivällä mä otin Jungle Juice Bar'sta Jungle Gym smoothienMoni muukin oli liikenteessä tervellisen välipalan perässä ja juomaa sai odottaaTiskin takana oli vain yksi ihminen töissä ja siinä on smootheissa vääntämistäBeen there done thatEi käynyt kateeksi, mutta kohteliaasti ja reippaasti baarimikko siinä hässäkässä selviytyiOnneksi ei ollut kiire mihinkäänSiitä on jo vuosi kun viimeksi itse CocoVi Bar'ssa olin myös tiskin takanaja rankkaa hommaahan se oliMiten nopeasti meneekään aika! Sen jälkeen baarihommat vaihtui kokonaan liikuntahommiinVuosi yksityisyrittäjyyttä takana ja päivääkään en vaihtaisi pois.


Illalla oli Kumpulan viimeinen kuulatunti tänä vuonnaTammikuussa jatketaan 12päivä ja tunnit jatkuu normaalisti kevääseen asti! Kiitos kaikille tuntilaisille kuluneesta vuodestaja teillekin oikein ihanaa joulun odotusta ketkä ette tänään tunnille ehtineet! Huominen puristetaan töitä tiukasti koko päivän ja varmaan sitten illalla pakkaan meidän uikkarit ja räpylät matkalaukkuihin! Tiistaina lähtee lento! Huomenna varmasti koitan ehtiä tekemään myös oman treeninmutta sitten relataan ja vaan uidaanLuvassa sen jälkeen siis lähipäivinä ehkä kaikkea muuta kuin urheiluun liittyvää päivitystä! Aamulla menen vetämään kahvakuulatunnin ja sen jälkeen en usko kuulaan tarttuvani enää tänä vuonna!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti