Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.12.2013

Monday & Christmas Gifts

Taas oli kaunis aamu ja tältä näytti Ursulan edessä Kaivarissa kun aamulla menin töihin.


Oli kiva reissu, mutta ihana olla kotona. Keskivartalossa tuntuu todella viikonlopun treeni. Siis paino sanalla todella! Molempina päivinä koulutusta ja treeniä yhdeksästä viiteen. TRX on järjettömän tehokasta ja kivaa. Todellinen keskivartalon ystävä. Joka liikkeessä koko kroppa tekee töitä. Tämän jälkeen fanitan tätä lajia vieläkin enemmän!

Aamulla juuri mun ohjattavani kanssa juteltiin siitä, että ei ole pakko mennä aina salille. Kotona saa hyvän treenin aikaiseksi. Siihen kun yhdistää oikean ruokavalion ja vähän aerobista treeniä (kävelyä, uintia, pyöräilyä, hiihtoa..) niin hyvään kuntoon pääsee varmasti. Kahvakuulan lisäksi voin nyt mennä treenattavien kotiin TRX hihnojen kanssa ja ne voi laittaa vaikka oveen kiinni ja treenata. Hihnat kulkevat mulla helposti mukana. TRX on kuin kahvakuulaa toiminnallisuuden puolesta. Se kehittää lihaskuntoa, hapenottokykyä, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoittelu sopii kaiken tasoisille treenajille, kun muutetaan vartalon asentoa (kulma suhteessa hihnoihin tai jalkojen asento).

Mm. tässä yksi vatsalihasosaston loistava liike: heiluri eli TRX Pendulum. Siihen voi yhdistää vielä rutistukset sivuille ja ihan pelkkä lankkukin on todella tehokas. Lankussa voit tehdä myös Mountain Climber liikettä tuomalla vuorotellen polvia kohti kainaloita. Säädä hihnat MC (Mid Calf) asentoon, niin että jalustimen (se lenkin alaosa) on sinua noin puoleen pohkeeseen. Videon liike nyt ei ehkä ole ihan ensimmäisenä treeniohjelmassa kun aloitetaan treenit, mutta sepä tässä lajissa onkin kivaa että jokaiselle löytyy jotain kunnon treeniä varten!


Laitoin Facebookiin tarjouksen päivemmällä ja se koskee lahjakortteja pukinkonttiin. Mitä jos tänä vuonna käyttäisit veronpalautuksen vaikka johonkin mistä on pitkäaikaista iloa? Pari personal training paikkaa vapautuu tammikuussa! Ja jos et halua sitoutua pidempään jaksoon niin voit aloittaa vaikka kertatreeneistä tai kahvakuulavalmennuksesta! Omaan hyvinvointiin sijoittaminen on aina paras sijoitus! Jos sinulta kysyttäisiin hintaa terveydellesi niin mikä se olisi?

Joulukuun edut

Kahvakuulavalmennus -10 % (sisältää kaksi ohjauskertaa ja ohjelman). Ohjauksen voi toteuttaa halutessa lahjan saajan kotona.

Personal Training kertatreenipaketit 2-4 treeniä -10%. Kertatreeni esimerkiksi kuntosalilla, kahvakuulaa tai TRX harjoittelua. Myös tässä kaksi jälkimmäistä onnistuu halutessa kotioloissa.

Kotona treenaamisesta on tullut tosi suosittua. Se säästää aikaa ja vaivaa niin paljon. Ja kun otat PT:n vetämään treenit kotiin, niin tehostat huimasti treeniä. Suullisten ohjeiden kuuntelun on todettu tehostavan lihastyötä 22 prosenttia. Ja treenari katsoo aina, että liikkeet tehdään oikein.

Katso lisää Sports Ladyn nettisivuilta tai kysy enemmän hanna@sportslady.fi.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Voi olla ehkä vähän hämmentäää, mutta onko sulla sixpacki ?

  VastaaPoista
 2. On mulla mutta se ei ihan täysin näy kun siinä päällä on vielä vähän jotain muutakin :-D

  VastaaPoista
 3. Ihanan motivoiva blogi sulla! Seurannut olen jo pari vuotta ainakin...! Kahvakuulia olen ansiostasi kotiin hankkinut useampia ja vaihtelevalla menestyksellä niillä treeniä tehnyt... Nyt alkoi kiinnostaa tuo TRX, osaankohan itsekseni treenailla kotona jos joulupukilta toivoisin omaa settiä? voiko sen tosiaan kiinnittää vaikka ovenkahvaan? Onko järkevämpi TRX Home vai TRX Pro, hinnat näyttäisi olevan aika samat... Ilmoittelethan jos ikinä tulet käymään Turun seudulla niin että saisi edes kertaohjausta!
  -Jenni

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenni! Pro ja home pakkauksen ero on esim kahvoissa: home kitissä ne ovat neopreniä ja pro'ssa muovia. Pro on muutenkin suunniteltu kestävämmäksi, mutta home on riittävä kyllä kotiin jos teet muutaman treenin viikossa. Ohjaus on toki aina parempi aluksi, mutta myös netistä (TRX.com ja .fi) löytyy hyviä ohjeita ja videoita. Ja heh tietty täältä mun blogista koko ajan enemmän ja enemmän :) Sun pitää laittaa viestiä jos olet pääkaupunkiseudulla niin otetaan kerta treenit täällä! Turkuun ei näillä näkymin ole tulossa mitään!

  VastaaPoista