Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.12.2013

It's raining

Ice Land Water Park
Täällä satoi vettä tänään. Oltiin varattu liput vesipuistoon. Oli kiva paikka. Oli kuitenkin jotenkin hassua olla tällaisessa "talviympäristössä" ja vielä joululaulut pauhasivat! Niin ja liput saatiin hotellilta for free (muutamia ilmaisia lippuja su-ke puistoiluun!) ja siinä säästi ihan mukavan pitkän pennin! Sillä hinnalla saatiin myöhemmin vähän osteltua leluja!

Kumiveneitä ei tarvinnut kantaa itse ylös ja pikkumies pääsi kaikkeen mihin halusi. Osaan "jouduin" menemään mukaan vaikka pelottikin.. Kuvia puistosta ei ole kun jätin kameran tallelokeroon kun kaksin laskettiin koko ajan! Hauskaa meillä oli eikä ollut jonoa mihinkään. Onneksi vielä silloin ei satanut kun mentiin, pari tuntia kun oltiin laskettu, niin alkoi tulla vettä. Tummat pilvet olivat pyörineet aamusta asti taivaalla ja lämmöstä ei tietoakaan. Lapsetkin olivat jo niin jäässä ja halusivat pois ;) Täällä kuulemma sataa tosi harvoin. Luovutettiin siis!


Tultiin hotellille ja ajateltiin mennä uimaan, kun allas on lämmin. Mutta eipä päästy. Heh.. On kuulemma vaarallista mennä sateella uimaan kun voi vilustua. Altaat oli suljettu? Uups! Suomessa ei sitten varmaan ikinä voisi uida ;) Sitten me vaan hengailtiin ja myöhemmin iltapäivästä lähdettiin ex-tempore Ras al Khaimahin keskustaan kun ei vain enää jaksanut lojua ja relata (=lapset pelasi pelejä monta tuntia ja kyllästyin istumaan vieressä).

No ei turha reissu! Täällä oli hieno Fun City lapsille. Yhdistetty Hoplop/huvipuisto. Siellä me oltiin noin kolme tuntia ja vähän myös shopattiin. Kivaa oli :) Ensin ajattelin että se on liian pitkä aika siellä mutta leikkimeiningit pelasti! Lapselle löydettiin leluja ja Gapilta vaatteita. Mulle aurinkolasit. Puolen tunnin tehoshoppaus. Astetta parempi ostari kuin tässä vieressä. Huomista kovasti odotetaan ja mullekin taitaa olla sitten nähtävyyksiä ja kaikkea uutta koettavaa.Starbucksista kahvi mukaan kotimatkalle 
Mun uudet lasit (tuli kahdet linssit mukana!) ja illallisen kyytipoika palkintona huvipusito/vesipuisto meiningeistä äipälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti