Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.1.2014

-20 kiloa - treenattavan tarina

Pyysin muutamaa treenattavaani kirjoittamaan fiiliksiä valmennussuhteestammeTarinat tulevat Sports Ladyn nettisivuilleTämän upean 33-vuotiaan neitokaisen kanssa ollaan vuosi treenattu ja valmennus jatkuu edelleenViimeksi jutellessamme tästä nimenomaisesta aiheestahän sanoi että ei ollut koskaan aiemmin ajatellut että ihan "tavallinen" ihminen voisi ottaa itselleen personal trainerinTai että PT'n kanssa treenaaminen voisi olla myös ihan "normaalia" menemättä sen kummemmin mihinkään hifistelyihin

Personal Traineria harkitessa ei tarvitse miettiäettä pitäisi olla jokin "suuremman luokan tavoite"tai että pitäisi sen avulla hankkiutua "superkireään huippukuntoon"Kuinka paljon ihmisillä menee lopulta rahaa "nutraamiseen" tai ties mihin ateriankorvikkeisiin ja markkinointisumutuksiin. On myös valittavana helpompi ja pitkässä juoksussa edullisempi vaihtoehtoJa kuinka hienoja laitteita ja treeni- ja testausmenetelmiä sitä nykyään on olemassamutta siitä huolimatta ylipaino ja ihmisten huonovointisuus vain lisääntyy

Mun mottona on aina ollut "keep it simple"Mua on valmentajana kiitelty juuri siitä että en ole "ehdoton" ja että yritän etsiä myös asiakkaan kannalta toimivaa ratkaisuaMonen valmentajan linja on sellainenettä ruokavalio lyödään asiakkaalle käteen ja jos siitä lipsut ja sovellatniin valmentaja ei voi auttaa ja ei ota asiasta vastuutaKädet pystyyn! 

Lipsuminen on inhimillistäInnon lopahtaminen on inhimillistäJa takapakki on inhimillistäMoni valmentaja on sitä mieltäettä personal trainer antaa valmennettavalle työkalutmutta paraskaan treenari ei voi mitään jos asiakas ei jostain syystä tee niin kuin sanotaan!? Mun mielestä se taas on yksi valmentajan tehtävistäOn tärkeää että välitetäänAidostiValmentajan palkkaaminen on aina iso investointiJos mietitään vaikka muitakin eri ammattikuntia. On ammattina sitten vaikka lääkäri tai hieroja tai valmentajaMonille "potilaat ovat karjaa"Ihmisiä tulee ja ihmisiä menee. Palvelun ostaminen on aina iso investointi ja etenkin kun kysymyksessä on oma terveys!

Mutta takaisin asiaan! Mä olen tästä valmennettavastani niin järjettömän ylpeä ja niin onnellinen hänen puolestaan (niin kuin jokaisesta teistä asiakkaastani!)Kiitos tästä kauniista kirjoituksestaja jaan sen nyt teidän lukijoiden kanssa täällä blogissaTarina vielä tästä jatkuu ja jatkamme vielä kohti tulevaa tavoitetta!

Nainen 33 vuotta 

"Parikymppisenä havahduin siihen, että kiloja oli kertynyt kuin varkain. Seuraavat kymmenisen vuotta laihdutin lähes jatkuvasti, välillä menestyksekkäästikin, mutta aina kilot tulivat takaisin kun pidin laihduttamisesta taukoa. Sitten sain kaksi lasta, raskauksista jäi niistäkin ylimääräisiä kiloja.

Vuosi sitten havahduin olevani tilanteessa, jossa en enää itse onnistunut painoani pudottamaan. Olin kyllästynyt ajatukseen laihduttamisesta, elimistöni tuntui olevan sekaisin. En tuntenut nälkää tai janoa, unohdin usein syömisen kokonaan ja energiani oli aivan lopussa. En löytänyt motivaatiota edes liikkumiseen. Silloin otin yhteyttä Hannaan.

Hanna suunnitteli minulle ruokavalion, jota noudattaessa aloin syömään huomattavasti enemmän ja useammin kuin aiemmin. Sain myös treeniohjelman, joka alussa oli hyvinkin maltillinen ja huomioi senhetkisen kuntoni. Painoni alkoi putoamaan välittömästi. Hetkellisten uskonpuutteiden kohdatessa Hanna jaksoi tsempata, hänen positiivisuutensa tarttui! Jokaisen yhteisen treenikertamme jälkeen olen yhä entistä motivoituneempi!

Tähän mennessä paino on pudonnut jo melkein kaksikymmentä kiloa. Treeniohjelmaa on matkan varrella muokattu kunnon kohentuessa, keväällä aloitin juoksemisen ensimmäistä kertaa elämässäni ja kesällä juoksin jo kympin lenkkejä. Puolta vuotta aiemmin en olisi mitenkään voinut uskoa pystyväni sellaiseen.

Myös ruokavaliota on muokattu alun tiukemmista ohjeista sellaisiksi, joita pystyn noudattamaan loppuelämäni. En koe edelleenkään olevani laihdutuskuurilla, se on tässä ihan parasta! Hanna on opettanut minulle valtavan paljon niin ravinnosta kuin treenaamisestakin, innostuksensa on aitoa ja tarttuvaa!

Voin suositella Hannaa aivan täydestä sydämestäni. Vuosi sitten tein yhden elämäni parhaista päätöksistä!"Minä taas omasta puolestani vielä loppuun toteanettä kiitos & olet mielettömän upea ja tsemppi! Kanssasi on mahtava jatkaa treenejä ja oon susta niin mahdottoman ylpeä!

2 kommenttia:

  1. Onnea molemmille - onnistuneesta projektista ja tsemppiä jatkoon! Kiva lukea tätä blogia Hanna - yksi harvoista, joissa nautin siitä, että kirjoittaja on positiivinen, kannustava, inspiroiva ja "jalat maassa" tyyppi, joka ei ole "hurahtanut" äärimmäisyyksiin vaan näyttää, että kultaisella keskitielläkin voi saada tuloksia aikaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Ja kiitos ihana kuulla! Keep it simple on mun motto!

    VastaaPoista