Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.1.2014

Happy Monday


Aikamoinen hulabaloo on tämäkin päivä ollut! Aamulla heti herättyäni suoraan treenattavalle ja vedettiin kahvakuulaa heillä kotonaSieltä Kumpulaan ja vetämään Kylätilaan lounaskuulatuntiaOli tosi mukavasti porukkaaja parilla äidillä oli lapsetkin mukana! Kumpulan lounastunnille lapset ovat tervetulleita mukaanvaikka varsinaista lapsiparkkia ei olekaanTunti on erityisesti suunniteltu kotiäideillevuorotyöläisilleopiskelijoille tai niille joilla on päivällä aikaa tulla urheilemaanTunnin jälkeen sitten kotona paperihommia (=koneella nököttämistä ja töitä)ja kesken päivää päätin lähteä kävelylle kun paistoi aurinko NIIN upeesti! Kyllä kannatti ja reilu tunnin lenkki tuli tehtyä. Auringosta tuli niin hyvä mieli että teki mieli ihan tanssia siinä tiellä kävellessä! Sitä mä en kuitenkaan koskaan ole vielä totetuttanut! Ehkä pitäisi jos kerran huvittaa? Nyt kohti Ruoholahtea ja siellä alkavat tänään Kuntoremontti Startti sekä Jatko ryhmätPienryhmävalmennuksesta voit lukea enemmän täältä.


Mun viikon kestänyt kurkkukipu on tiessään ja nyt voi aloittaa vähitellen omatkin treenitTänään kävin kuitenkin vain kävelylläja luulen että keskiviikkona sitten ekaa kertaa taas tekemään oma salitreeni! Jes sitä mä odotan! 


Tiistaiaamuna taas tarjolla kahvakuulaa Aleksanterin Teatterin Studio Yamassa (käynti Bulevardin puolelta sisäään) klo 8.45-9.45.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti