Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.1.2014

Alkuvuoden valmennukset ja kuulatunnit - infopläjäysHei pieni infopläjäys tähän keskiviikkoon! Yritän tiivistää tähän koko palveluntarjonnan kirjonmutta enemmän kannattaa lukea nettisivuiltani

Ensinnäkin on vapautunut nyt kahdelle Personal Training asiakkaalle paikkaPersonal Training paketeissa sinulle suunnitellaan henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja vältyt loukkaantumisilta kun teet liikkeet oikein! Ja pääset nopeammin tavoitteeseesi! Kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus paranevat. Terveydentilasi kohenee ja sairastat vähemmän. Ryhti paranee ja lihastasapaino kehittyy. Jaksat paremmin töissä ja vapaa-ajalla. Opit syömään terveellisesti. Personal Trainingissa ei ole mikään pakko mennä aina kuntosalille (lihaskuntopuolen pystyy hyvin hoitamaan vaikka kotona treenaten)! Vaihtoehtoina on joko 3kk paketti tai 6kk paketit ja siitä ylöspäin! Ensimmäinen tapaaminen on aina veloitukseton! Siinä tehdään taustakartoitus sekä määritellään tavoitteetJa samalla näet natsaako kemiat treenarin kanssaOlenko sellainen tyyppi edes jota jaksat puoli vuotta katsella?

Kuulatunnit ovat alkaneet pyöriä tällä viikolla 

Maanantaisin klo 10.30-11.30 Lounaskuulaa
Kumpulan Kylätila, Intiankatu
Oma kuula mukaan!
Hinta 7 eur / kerta ja 10-kortti 60 eurTiistaisin klo 8.45-9.45
Studio Yama, Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 27
Oma kuula mukaan!
Hinta 15 eur / kerta ja 10-kortti 130 eur

Sunnuntaisin 13.10 alkaen klo 18.30-19.30
Kumpulan Kylätila, Intiankatu
Oma kuula mukaan!
Hinta 12 eur / kerta ja 10-kortti 100 eurLainakuulaa on mahdollista saada tunneille aina (muista varata se etukäteen)!

Teen myös yksittäisiä kuntosali- ja kahvakuulavalmennuksia sekä ravintovalmennuksiaRavintovalmennuksessa sinulle suunnitellaan ruokavalio jota noudattamalla pääset hyviin tuloksiin stressaamatta itse sen enempää mitä syödä (ravintovalmennus tapahtuu puhelimitse/sähköpostitse)! Kaveri- ja pienryhmä valmennukset taas ovat oiva tapa nauttia Personal Trainerin palveluista hieman huokeamminTule treenaamaan kaverin kanssa tai kerää oma porukka ja pääset vähän edullisemmin. Täältä voit lukea lisää valmennuksista!

Tällä hetkellä on vielä yksi paikka Sports Lady Kuntoremontin jatko ryhmään (starttiryhmä on nyt täynnä)! Lisää Kuntoremontista voit lukea täältäJa työn alla on myös omille porukoille järjestettyjä KuntoremonttejaKerää sinäkin oma ryhmä kasaan ja pidetään teille sama settiKeväällä maalis-huhtikuussa alkaa toiset yleiset (kaikille avoimet) Kuntoremonttiryhmät ja niistä tulee tarkempaa tietoa lähempänä.

Sitten on tietysti kahvakuulatunnit vielä yrityksissä ja jos yrityksenne on kiinnostunut viikottaisista tunneista niin tulen mielelläni vetämään ilmaisen näytetunnin myös teille!

Maksuvälineinä kahvakuulatunneille JA kaikkiin valmennuksiin käyvät myös Smartum- ja Virikesetelit sekä Sporttipassi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti