Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.1.2014

Sunnuntain treenejä ja kesäkurpitsa katkarapu "pasta"


rauhallista kävelyä ylämäkeen ja samalla tiedon ahmintaa
Sunnuntai on niin paras päivä kun ei ole kiire mihinkäänAamiaisen jälkeen lähdin Elixiaansen sijaan että oisin mennyt kävelylleAerobinen on tylsä tehdä salillamutta nyt oli ulkona niin kova pakkanen että ei tehnyt mieli mennä sinne kävelemäänOtin vähän tekemistä mukaan salille ja puolitoista tuntia hurahti kuin siivillä. Ei ollut tarkoitus ihan niin pitkään tehdä mutta hyvä setti siitä lopulta tuli!

Aloitin lukemaan mun eilen ostamaa "Method Putkisto Pilateksella Vahvaksi" -kirjaaTää on nyt ihan uus kirjaja sain luettua sitä aika pitkälleJotenkin oon sen verran levoton luonne kai että kirjan lukeminen onnistuu parhaiten salillaSamalla sain myös tehtyä vähän töitäVastailin sähköposteihin ja suunnittelin tulevaaKaksi tai aika montakin kärpästä yhdellä iskulla tänäänToki kävely on paljon rentouttavampaa ulkonamutta joskus kun tekee mieli sekä lukea että kävelläniin nää on hyvä yhdistääTai joskus kun pitää tehdä töitä ja haluaa myös liikkua niin nekin voi yhdistääSalille mä otin evästä vähän mukaan kun menin siitä suoraan leffaanTortilla on aina helppo ja hyvä syötävä!  


evästortilla treenin jälkeen
Illalla taas tuttuun tapaan kahvakuulaa Kumpulassa ja illallisena katkarapu kesäkurpitsa "pastaa"Tänään jääkaapissa ei ollut paljoakaan ruokaaja kehitin niistä sitten jotain mitä sieltä löytyi. Tää on todella sovellettuamutta siitä tuli kyllä hyvää! 

Kesäkurpitsa katkarapu "pasta"

1 kesäkurpitsa 
1 tölkki säilyketomaatteja
1 sipuli
muutama valkosipulin kynsi
1 kasvisliemikuutio
katkarapuja

Pilko sipulit pieneksi ja kuullota pannulla oliiviöljyssäLaita joukkoon murennettu kasvisliemikuutio ja kääntele hetkiKaada joukkoon tölkki säilyketomaatteja ja anna hetken kiehua. Kuori ja sitten raasta kesäkurpitsa raastimen isommalla puolella ja kaada kesäkurpitsaraaste pannulleSekoita ja anna hautua kannella muutaman minuuttiLopuksi laita joukkoon katkarapuja juuri ennen tarjoamisvaihetta (ettei ravuista tule sitkeitä)Raasta päälle parmesan juustoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti